Rainbow 6 Patriots çıkış tarihi belli oldu mu?

Hakan Kurt 4.11.2011 - 17:05
Efsane oyun serisi yepyeni bir macerayla hayranlarıyla buluşuyor.
Aralık ayında yayınlanacak Game Informer dergisinde, 12 sayfalık detaylı bilginin paylaşılacağı oyunla ilgili olarak, daha önce azınlıkların ayaklanması ve sivillerin çapraz ateşe maruz kalması gibi konuların işlenmesi sebebiyle sert eleştirilere maruz kalan serinin yeni versiyonunda, True Patriots adı verilen yeni bir terrorist grubun Amerika hükümetini yıkmaya yönelik saldırılar düzenleyeceği belirtiliyor.

Rainbow 6 Patriots çıkış tarihi belli oldu mu?
“Terör saldırıları gitgide artıyor, artık Rainbow 6’nın ortaya çıkma vakti geldi” diyen kreatif direktör David Sears, takım oyunu, taktikler ve gerçekçiliği sayesinde edindiği hayranlarıyla, son derece gergin ve sürükleyici bir atmosferi yaşatmaya hazırlandıklarını belirtiyor.

Oyun içeriğiyle ilgili olarak, yeni taktiksel yapılandırmalar üzerinde çalıştıklarını, Call of Duty ve Battlefield’ın başarılarını gölgede bırakacak bir çalışma içerisine girdiklerini belirtiyor.

PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için düşünülen Rainbow 6 Patriots’un çıkış tarihiyle ilgili olarak 2012 yılının son çeyreği öngörülüyor.
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow 6 Patriots çıkış tarihi belli oldu mu?
İlginizi Çekebilir