Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri

Ersin Kılıç 22.03.2021 - 12:25
Ubisoft bir süredir kapalı beta testlerine başladığı Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri için erken bir liste hazırlamış durumda.

Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri listelendi. Bir süredir oyun için kapalı test aşaması düzenleyen Ubisoft, bu sistem gereksinimlerinin oyunun erken sürümüne ait olduğunun altınız çizdi. Yani ilerleyen dönemlerde muhtemelen oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça bazı yönlerden farklılaşan bir listeyle karşılaşma ihtimalimiz de bulunuyor diyebiliriz. 

Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri belli oldu

Rainbow Six Quarantine firmanın bir süredir üzerinde çalıştığı bir yapım. İsmi değişikliğe giden oyunun genel olarak co-op oynanışa odaklandığını ve Left 4 Dead serisi tarzında bir sisteme sahip olduğunu görüyoruz. Arkadaşlarınız ile birlikte enfekte olmuş kişilere karşı mücadele edeceğimiz oyunun tam bir saatlik bir oynanış videosu da sızdırılmış durumda. Ubisoft bu videolara çok hızlı bir şekilde müdahale etmeye devam ediyor ve kaynaklardan teker tekere silindiklerini görüyoruz. Firma bu sızıntıların önünü alamazsa kendisi uzun bir oynanış videosu da yayınlayabilir. Oyun hakkında firma tarafından açıklanan bilgiler ve erken aşamasına ait sistem gereksinimleri şu şekilde;

Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri

Rainbow Six Quarantine, Ubisoft Montreal'de, bütünü parçalarından çok daha çarpıcı olacak bir oyun geliştirmek üzere markanın uzun soluklu eşli oynanan taktiksel nişancı oyunlarından ve Rainbow Six Siege'in kapsamlı operatör oyuncu kadrosundan ilham alan yepyeni bir ekip tarafından geliştiriliyor. Rainbow Six Siege'in geçen yılki Salgın etkinliği bu grubun tutkunlarını ateşleyen bir kıvılcım oldu ve bundan bir yıl sonra bugün, gerçekten kışkırtıcı bir vizyonla geri döndüler: derin, tamamen yeniden tasarlanmış, eksiksiz bir oyun deneyimi.

Rainbow operatörleri, tamamen yeni bir mutasyona uğramış yabancı parazit cinsiyle karşı karşıya kalacak. İnsanlara ve çevrelerindekilere yerleşen bu yeni düşman, hiç olmadığı kadar daha ölümcül ve zor. Karantinaya her adım attığınızda, siz ve takımınızın her şeyi riske atmasına ve gergin, kaotik, tamamen öngörülemeyen görevlere başlamaya hazırlanın.

Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

30FPS / 1080p düşük ayarlar için:

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen3 1200 / Intel 15-4460
  • Ekran kartı: Radeon R9 290X 4GB / Nvidia GTX 960 4GB
  • RAM: 8GB
  • Depolama: 60GB


Önerilen sistem gereksinimleri

60FPS / 1080p ve yüksek ayarlar için:

  • İşletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen5 1500X / Intel i7-4790K
  • Ekran kartı: Radeon RX580 / Nvidia 1660Ti
  • RAM: 16GB
  • Depolama: 60GB

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 15:00
Bir Traile baktim muazzam , birde oynanişa baktim berbatin ötesinde kalsin , hele şu can göstergeleri çok vasat by by 1 lira wermem , biraz ilham alin , re. Metro . Tlous. Uncharted.call of duty den
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri
İlginizi Çekebilir