Rainbow Six: Siege'in yeni güncellemesi test sunucularında aktif

Furkan Güler 20.02.2018 - 17:24
Güncellemeyi erkenden denemek isteyen oyuncular için güzel haber geldi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için tanıtılan Operation Chimera güncellemesi test sunucularında aktif oldu. Ubisoft'un söylediğine göre şu anda test aşamasında olan güncellemeyi isterseniz 2 Mart tarihine kadar deneyebilirsiniz. Ancak sadece PC oyuncuları için açılan bu test sunucusunda gördüklerinizin, güncelleme tam sürüme geçtikten sonra değişebileceğini belirtelim. Hali hazırda bazı oyuncular, çoğu karakterin aşırı güçlenmesinden şikayetçi durumda. Bu yüzden kendinizi test sunucusuna pek fazla alıştırmasanız iyi edersiniz.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege'in yeni güncellemesi Operation Chimera, test sunucunda aktif oldu

Diğer bir yandan oyunun yeni sezonunda Lion ve Finka isimli karakterin de oyuna geleceğini hatırlatalım. Finka'yı temelde tüm takıma can yardımı yapabilen karakter olarak tanımlayabiliriz. Aynı zamanda karakter yaralı takım arkadaşlarını kaldırabilirken, aynı zamanda tüm takımın kullandığı silahların geri tepme değerini de neredeyse sıfıra indirebiliyor.

İkinci karakter ise Echo ve Twitch'in aksine yok edilemeyen bir drone cihazına sahip olacak. Bu drone kullandığında karşı takıma üç saniyelik bir sinyal gönderen Lion, üç saniye sonunda hareket eden tüm karakterleri haritanın neresinde olursa olsun anlık olarak görebiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni güncellemesi test sunucularında aktif
İlginizi Çekebilir