Rainbow Six: Siege, Outbreak ile uzaylılara savaş açacak

Mehmet Atilla Turan 6.02.2018 - 20:02
Uzaylılar şimdi Rainbow Six: Siege evreninde.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, ilk çıktığı sene içerisinde aşırı ilgi toplamıştı. Başlangıçta ciddi olmayacak bir oyun türüne sahip olan yapım, şu sıralar yüksek derecelerdeki turnuvaların baş oyunu oluyor ve Ubisoft tarafından tam olarak destekleniyor. Güncelleme ile değiştirilen operatörler, her oynanışta farklı deneyimler sunabiliyor. Şüphesiz ilk günkü oyuna hiç benzemeyen Rainbow Six, şu sıralar yeni çıkarılacak güncelleme için hazırlanıyor.

Uzaylılar mı? Onlar nereden geldi?

Rainbow Six: Siege'nin çıktığı sene "İki yıl sonra uzaylılar bu oyunu basacak." deselerdi, çoğu kişi inanmazdı. Rainbow Six: Siege ise eklenecek Outbreak güncellemesi ile uzaylılara karşı bir oyun moduna sahip olacak. Şu sıralar popüler olan zombi, uzaylı veya olağanüstü varlıkların ciddi oyunlarda olması, formalite icabına dönüşmüş durumda. Bunun en yakın örneklerinden birisi ise yakın zamanda çıkacak olan Metal Gear Survive. Rainbow Six: Siege'nin perspektifinden bakıldığında ise, yakında çıkacak Outbreak güncellemesi, topluluğun canını sıkmamış görünüyor. Ubisoft, Rainbow Six: Siege'in Outbreak güncellemesi adına ikinci bir fragman yayınladı.


Dört kişilik co-op moduna sahip olacak Outbreak oyun modu, 6 Mart ve 3 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Ubisoft, aynı zamanda içerik anlamında da bir hayli yeni eşyayı oyuncularına tanıtacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2018 19:44
COD'tan iyi çakmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2018 18:05
4 kişilik değil 3 kişilik co op olacak düzeltebilirsiniz orayı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 6.02.2018 21:39
The Division'da da Central Park'ta zombiler falan olsa tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni güncellmesine ait bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir