Ratchet & Clank PlayStation Store'da ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 2.03.2021 - 13:26
Ratchet & Clank (2016) PlayStation Store'da Play At Home kampanyası kapsamında ücretsiz oldu. Bu ay boyunca bedava alınabilecek.

Sony, Play At Home kampanyasının bir parçası olarak Ratchet & Clank oyununu bir ay boyunca ücretsiz olarak dağıtıyor. PlayStation Store üzerinden hiçbir ekstra ücret ödemeden oyunun bir kopyasını kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Ratchet & Clank PlayStation Store'da ücretsiz oldu

Bugünlerde yeni nesil için gelecek oyunuyla adından söz ettiren serinin 2016'da çıkan oyunu Ratchet & Clank, PS Store üzerinde ücretsiz dağıtılıyor. Sony'nin düzenlediği "Play At Home" kampanyasının bir parçası olarak oyun 1 Nisan TSI 04:00'a kadar ücretsiz olarak alınabilecek. Buraya tıklayarak mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

CEO Jim Ryan, Insomniac tarafından geliştirilen PS4 oyununun pandemi döneminde oyunculara teşekkür etmek için verildiğini söyledi. Buna ek olarak anime odaklı abonelik hizmeti Funimation (Avrupa'da Wakanim), 25 Mart'tan itibaren PlayStation kullanıcılarına sınırlı bir süre için "genişletilmiş erişim" sunacak. Ryan, bu tekliflerin "Play At Home" kapmanyası için planladığı şeylerin sadece bir başlangıcı olduğunu söyledi. Pandemi döneminde altın çağını yaşayan video oyunları endüstrisi, oyuncular için heyecan verici haberleri içinde saklamaya devam ediyor.

Ratchet & Clank PlayStation Store'da ücretsiz oldu

Jim Ryan, "Önümüzdeki haftalarda PlayStation topluluğumuz için bırakılan ücretsiz oyunlar ve teklifler hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağız" dedi. "Sanırım çok sayıda oyun ve teklif hazırladık ve umarım bu haber gününüzü biraz daha parlak hale getirmiştir. Size bu eğlenceyi sunma konusunda kendimizi ayrıcalıklı görüyoruz ve hayatlarınızın birer parçası olduğumuz için çok minnettarız."

Geçtiğimiz yıl içinde de PlayStation Store üzerinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Oyun fiyatlarıyla her geçen gün daha az oyun alabilen ülkemiz oyuncuları için bu tarz ücretsiz oyun haberlerinin çok önemli olduğunu biliyoruz. 

Oyun hakkında

Insomniac Games tarafından geliştirilen oyun ilk kez 12 Nisan 2016 tarihinde piyasaya sürüldü. Platform türünde olan oyun serinin 2002 yılında çıkan ilk oyununu yeniden ele alıyor. İlk oyun ise Rainmaker Entertainment ve Blockade Entertainment tarafından geliştirilmişti. Oldukça iyi inceleme puanları alan oyunun Metascore'u ve kullanıcı skoru 85 olarak karşımıza çıkıyor. Yeni nesil için ise "Ratchet & Clank: Rift Apart" duyuruldu ve o da yakında çıkacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 12:57
Hiç oynamadim fragmanı hoşuma gitti dün yükledim bugün oynarim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 10:28
Para verip aldığım için pişman oldum :) Neyse, ama güzel oyundur, grafikleri harika, bir çok silah var ve geliştirebiliyorsunuz. Hem yetişkinlerin hem de çocukların oynayabileceği güzel bir platform oyunu kaçırmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 00:45
Teşekkürler iyiki haber verdiniz yoksa haberim olmazdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 16:25
Zamanında Plus ücretsiz vermişti çok güzel oyundur tavsiye edilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 15:15
Geçtiğimiz haftalarda bitirmiştim. Kısa sürede öyle bir sarmıştı ki, bitmesini istememiştim. Tavsiye ederim ;) Haber için ellerine ve emeğine sağlık, Alparslan hocam :)
Alparslan Gürlek
Alparslan Gürlek 2.03.2021 16:12
Teşekkür ederim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank PlayStation Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir