Razer Stream Contoller duyuruldu

Ersin Kılıç 15.07.2022 - 13:47
Canlı yayın ve farklı senaryolarda kullanabileceğiniz Razer Stream Contoller içerik oluşturmak ve canlı akışları özelleştirmek için sınırsız seçenekler sunuyor

Razer son dönemde bildiğiniz gibi oyuncu aksesuarları dışında çok farklı ürünlerle de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Özellikle PC pazarına sağlam bir giriş yapan Razer yayıncı aksesuarları tarafında da bazı duyurular yapmıştı. İşte bu duyurulara bir yenisi daha eklendi ve Razer Stream Contoller duyuruldu. Sahip olduğu özellikler ve tasarımı ile dikkat çeken ürün hem canlı yayınlarda hem de farklı kullanımlarda yardımınıza koşacak. Ürün hakkında verilen detaylar ise şu şekilde;

Yayın ve içerik kontrolü için Razer Stream Contoller duyuruldu

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer™, içerik oluşturmayı kolaylaştıran ve içerik oluşturucuların ihtiyaç duyacakları tüm işlevleri parmaklarının ucuna getiren hepsi bir arada çözümü Razer Stream Controller'ı duyurdu. Tamamen kişiselleştirilebilir dokunmatik ekranı, komutları, 6 analog düğmesi ve daha fazlası ile Stream Controller (Yayın Denetleyicisi); sonsuz kısayollar, kolay çoklu görev işlevleri ve tüm fonksiyonlara anında erişim sunar. 

Razer Stream Contoller duyuruldu

Anında ve eksiksiz yayın ve içerik kontrolü

Yayıncılar ve içerik oluşturucular, çoklu görev ve özelleştirmeye öncelik vererek sezgisel organizasyon için özel olarak tasarlanmış kullanıcı arayüzü sağlayan Razer Akış Denetleyicisi ile yaratıcılıklarının geliştirilmesine olanak sağlayacak. 12 dokunsal sustalı anahtar, sonsuz sayıda komut ve makroya bağlanabilirken, özelleştirilebilir simgeler daha kolay görsel gezinme sağlar. Loupedeck tarafından desteklenen kontrol cihazının dokunsal geri bildirim özelliği de dahil neredeyse her özelliği, kişisel ideal dokunsal tepki düzeyine izin verir.

İçerik oluşturucuları cihazın dinamik LCD dokunmatik ekranını kullanarak hepsini bir bakışta yönetebileceklerinden dolayı 6 dokunsal analog düğme; ses, medya ve diğer kanalların seviyelerini rahatça düzenleyip, anında ses ayarlamaları yapmalarını sağlar. 8 programlanabilir düğme, yaratıcıların birden çok çalışma alanı arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına veya ortak komutları etkinleştirmesine de olanak tanır. 

Razer'ın Mobil ve Konsol Bölüm Başkanı Richard Hashim “Yaratıcılık, mümkün olanın sınırlarını zorlamakla ilgilidir. İçerik oluşturucularına sunduğumuz yayın araçları paketimizle Razer'ın tek odak noktasının tam olarak bu" olduğunu söyledi. “Tam entegre son teknoloji donanım ve yazılım yaklaşımımız sayesinde Razer, yaratıcıların araçlarıyla değil, yalnızca hayal güçlerinin sınırlarıyla kısıtlanmalarını sağlıyor.” 

İçerik oluşturucular yayınlarını tamamladığında iş burada bitmiyor. Canlı yayınlar YouTube ve Facebook gibi sosyal platformlarda düzenlenmeli ve yayınlanmalıdır. Razer Akış Denetleyicisi, içerik oluşturucusunun tüm komutlarını "Çalışma Alanı" adı verilen özel alanlarda düzenlemesini sağlar. Bu çalışma alanları, kolay erişim için 8 programlanabilir düğmeyle eşleşebilir ve en hızlı erişim için parmakla kaydırma kontrolüne sahip dokunmatik ekran ile aralarında geçiş yapılabilir.

Razer Stream Contoller duyuruldu

Tak ve çalıştır rahatlığı için önde gelen yayın ve içerik oluşturma yazılımı uyumluluğu

Razer ve Loupedeck, içerik oluşturucular için hepsi bir arada yazılım deneyimi sunmak adına yayın ve içerik oluşturma konusundaki uzmanlıklarını birleştirmek için bir araya geldi. Tasarım felsefesinin ön saflarında yer alan kişiselleştirme düşüncesi ile Razer Stream Controller'daki yeni yazılım; oyuncuların, içerik oluşturucularının ve canlı yayıncıların ihtiyaç duyacakları tüm araçları, iş akışlarını hassas bir şekilde uyarlamak adına tek bir platformda bulmalarını sağlıyor. 

Razer Stream Controller, kullanımı kolay, optimize edilmiş bir UX tarafından desteklenmektedir. Bu da içerik oluşturucularının kontrol panellerini kolayca özelleştirmek için komutları sürükleyip bırakmalarına olanak tanır. Buna ek olarak kullanıcılar; ihtiyaç duydukları tüm komutları, herhangi bir içerik oluşturucunun ihtiyaçlarına uyacak şekilde sürekli büyüyen eklentiler, profiller ve simge paketleri içeren yeni "Marketplace" sayesinde tek bir platformda bulabilirler. Tüm araçların tek bir platformda bulunmasına ek olarak kullanıcılar, kontrolcü üzerinden özel eylemler oluşturabilir ve bir düğmeye dokunarak bir dizi komut gerçekleştiren makrolar ekleyebilirler.

Razer Stream Controller; yayın, editleme, tasarım ve genel sistem kontrolünün tüm alanlarında çalışan, son derece uyarlanabilir bir kullanıcı arayüzü sayesinde yayın, üretkenlik, fotoğraf ve video düzenleme için güçlü, kompakt ve özelleştirilebilen bir kontrol panelidir. İçerik oluşturucular, Razer Stream Controller ile bir sonraki yayınlarına seviye atlatabilir ve tüm yaratıcı potansiyellerini açığa çıkarabilir. 

RAZER STREAM CONTROLLER 

  • Arayüz: 12 Dokunsal Sustalı Tuş, 2 Yan LCD Ekran, 6 Dokunsal Analog Kadran, 8 Programlanabilir Düğme 
  • Sistem gereksinimleri: macOS X 10.14 (ve üstü), Windows 10 sistemleri, Loupedeck yazılımı
  • Boyut: 151 x 101,5 x 30,2mm
  • Ağırlık: 210g (yalnızca Akış Denetleyicisi), Açılı Stand 216g (Çıkarılabilir stand dahil)
  • Bağlantı: 2 metrelik USB-A’dan USB-C’ye kablo
  • Kutu/Paket İçeriği: Razer Stream Controller, 2 metrelik USB-A’dan USB-C’ye kablo, Ayrılabilir Stand
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Stream Contoller duyuruldu
İlginizi Çekebilir