Razer yeni aydınlatma ürünlerini duyurdu

Ersin Kılıç 21.09.2023 - 21:02
RazerCon 2023 sunumunda yeni duyurulara imza atan firma, Razer Gamer Room ile yeni aydınlatma ürünlerinin duyurusuna da imza attı.

Razer firması oyuncu aksesuarları dışında bildiğiniz gibi son yıllarda çok farklı ürünlerle de karşımıza çıkmaya başladı. Başta Razer Blade serisi olmak üzere yayıncı aksesuarları, giysi ortaklıkları ve oyuncu koltuğu gibi ürünler derken firmanın ışık konusunda da farklı çözümlerini görmeye başladık. İşte geçtiğimiz dakikalarda RazerCon 2023'te firmanın Gamer Room kapsamında tanıttı yeni ışık modelleri de duyuruldu.

Razer Gamer Room aydınlatma modelleri

Firma Razer Aether Lights serisi altında duyurulan ilk modellerden birisi Razer Aether Strip. Adından da anlaşılabileceği gibi şerit şeklindeki tasarımı ve kontrol anahtarına sahip olan yapısı ile oyuncu odanızın her yerinde kullanabileceğiniz bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.  Ayrıca esnek tasarımı sayesinde farklı mobilyalarda da kullanabileceğimiz bir yapı tasarlanmış. 8 genişleticiyi birbirine bağlayarak 10 metreye kadar bir uzunluk elde edebiliyorsunuz.

Razer yeni aydınlatma modelleri

RGB efektleriyle oyun, film ve müzik deneyimlerini artırmak için çok bölgeli aydınlatma ile donatılmış Razer Aether Lamp Pro ise dokunsal kontroller, parlaklığın ayarlanmasına ve Chroma efektleri arasında kolay geçiş yapılmasına olanak tanıyarak kullanıcı deneyimini geliştiren bir yapıya sahip. Razer Aether Lamp modelinde ise bunu destekleyici bir yapı görüyoruz.

Razer yeni aydınlatma modelleri

Razer Aether Light Bulb modeli için aslında geleneksel aydınlatma saylayan bir ampul modeli benzetmesi yapılabilir. Oyuncu odalarınıza hoş bir hava katacak olan bu model E26 ve E27 olarak farklı duylar için tasarlanmış. Ayrıca RGB ışıklandırması ile birlikte sisteminizle uyumlu bir şekilde çalışma özelliğine de sahip.

Razer yeni aydınlatma modelleri

Razer Aether Lights serisi için firma Razer Gamer Room Mobile isimli bir uygulamanın duyurusuna da imza attı. Işıklarınız ve sisteminiz üzerinde kapsamlı kontrol sağlayabileceğiniz bu uygulama kullanıcıların ayarları değiştirmesine, otomatik rutinler oluşturmasına ve diğer akıllı cihazlarla entegrasyon sağlamasına olanak tanıyacak. Sesli kontrol işlevi de Google Assistant veya Amazon Alexa aracılığıyla kullanılabilir ve uyumlu olacak. Razer Gamer Room mobil uygulaması 2023 yılının 4. çeyreğinde Google Play Store ve iOS App Store üzerinden indirilebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer yeni aydınlatma modelleri
İlginizi Çekebilir