Ready Player One'da yeni bir isim!

Cihan Çoban 15.09.2015 - 12:11
"Now you have to live the rest of your life knowing you're going to die someday and disappear forever."
Oyuncuların "bayılacağı" bir yapım olduğunu düşündüğüm Ready Player One'dan yeni bir haber var! Sevdiğimiz bir isim yapıma katıldı!

Ready Player One'da yeni bir isim!
Yapıma katılan hanım kızımız çoğumuzun aslında sima olarak tanıdığı Olivia Cooke.
Kendisini özellikle Bates Motel'den Emma, Ouija'den Laine rolleriyle tanıyoruz.

En başta neden oyuncuların "bayılacağı" yapım dediğimden ufak bir bahsedeyim; oyunla ve kitapla ilgili bir yapım. Ernest Cline'in 2011 yılında çıkardığı aynı isimli Sci-Fi romanının beyazperde uyarlaması olacak.

Konusu ise pek parlak olmayan bir gelecekte yaşayan Wade Watts isimli kızımızın OASIS ismi verilen bir simülasyonda "easter egg" bulma yolunda yaşadığı şeyler. OASIS'i bir MMORPG'ye benzetebiliriz, ancak Tron'vari bir şey düşünün. Peki neden?

Bir hayli kirli, apokaliptik bir gelecekten bahsediyoruz. Wade ise bütün vaktini bu "online" simülasyonda geçiriyor. Simülasyonun yapımcısı multimilyoner James Halliday isimli bir amcamız (Google'a girmeyin, ben girdim, şarapçı çıkıyor..) hayatını kaybeder ancak bir varisi yoktur. Bütün mirasını (yani OASIS'in kontrolünü ki bu da o dönemde neredeyse dünyanın kontrolü demek oluyor) OASIS'in içine koyduğu "easter egg"i bulana bırakacaktır.

Wade Watts'e beyazperdede kimin can vereceği daha belli olmasa bile. Samantha Evelyn Cook / Art3mis'e Olivia Cooke güzel bir tercih olmuş.

15 Aralık 2017’de sinemalarda olması planlanan yapım bizler bir hayli heyecanlandırdı diyebiliriim.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2015 23:08
ben bates motel'den tanırım iri gözlü çok sevimli bir kardeşimizdir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ready Player One'da yeni bir isim!
İlginizi Çekebilir