Realme GT 2 Pro modeli MWC fuarında tanıtıldı

Ersin Kılıç 28.02.2022 - 15:20
Ülkemizde farklı modelleri ile piyasada olan Realme, Mobil Dünya Kongresi'nde Realme Gt 2 Pro modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ülkemizde de özellikle uygun fiyatlı modelleri ile ön plana çıkan firmalardan biri olan Realme, amiral gemisi diyebileceğimiz özelliklere sahip olan Realme GT 2 Pro modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan bu yeni model özellikle Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi ile dikkat çekiyor diyebiliriz. Farklı Ram seçeneklerine de sahip olan modelle ilgili yapılan açıklama ve cihazın özellikleri şu şekilde;

Realme GT 2 Pro tanıtıldı

realme bünyesinde en ayrıcalıklı amiral gemisi olan realme GT 2 Pro, ilk biyo-tabanlı tasarımı, en iyi 2K LTPO AMOLED ekranı, en yeni Snapdragon 8 Gen 1 Platformu, en büyük ısı emici alanı ve üçlü kamera sistemiyle beraber geliyor.  Ayrıca, 65W SüperDart Şarj ile güçlendirilmiş, 5000mAh Büyük Pil, gelişmiş Anten Matrix Sistemi ve Dolby Atmos Dual Stereo Hoparlörler ile donatıldı. Android 12 tabanlı realme UI 3.0 ise en büyük destekçilerinden.

Performans olarak amiral gemisi niteliğinde olan realme GT 2, tasarım, pil, realme UI 3.0 ve RAM dahil olmak üzere realme GT 2 Pro ile aynı donanıma sahiptir. 120Hz E4 AMOLED Ekran, güçlü Snapdragon 888 5G İşlemci ve Paslanmaz Çelik Buharlı Soğutma Plus Sistemi ve GT 3.0 Modu özelliklerine sahiptir.

Realme GT 2 Pro modeli MWC fuarında tanıtıldı

realme GT 2 Pro, dünyanın ilk 150° ultra geniş kamerasını ve 40x mikro lensli kamerasını içeren olağanüstü bir üçlü kamera kurulumuna sahiptir. 50MP birincil kamera, Çok yönlü PDAF piksel ve OIS özelliklerine sahip, amiral gemisi seviyesindeki IMX766 sensörüne sahiptir. IMX766 sensörü, hem fotoğraflar için optik görüntü sabitleme hem de videolar için elektronik görüntü sabitleme ile birlikte gelir. Optik görüntü sabitleme, el hareketlerinizi telafi etmek için merceğin kendisinin fiziksel olarak hareket etmesi anlamına gelir.

Ayrıca, dünyanın ilk 150 derecelik ultra geniş kamerası, olağanüstü panoramalar çekebilir ve bu da, görüntüleriniz için görüş alanında çoğu ana kameradan (84°) %278 oranında daha yüksektir. Bu denli yüksek dereceli bir kamera, özel bir yazılıma ihtiyaç duyacağı için ilk balık gözü moduyla beraber geliyor.

Akıllara durgunluk veren 40X Mikro-lensli kamera 2.0, kullanıcılarına dünyayı daha yakından ve yepyeni bir şekilde deneyim olanağı tanır. Mikro lens deneyimine her zaman önem veren realme, 2.0 versiyonu ile 2 kat deneyim sağlayarak, odaklanmayı çok daha keyifli hale getiriyor. Bununla birlikte alan derinliği 4 kat oranında artırıldı. Böylelikle karelerin daha büyük kısmının odakta olmasını sağlayarak, çok daha net görüntüler ve kolay odaklanma sağlar.

Realme GT 2 Pro modeli MWC fuarında tanıtıldı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Realme GT 2 Pro modeli MWC fuarında tanıtıldı
İlginizi Çekebilir