Red Dead Online'a co-op hikaye görevleri geldi

Furkan Güler 14.05.2019 - 17:37
Oyunun çevrimiçi modu betadan çıktı!

Rockstar Games'in efsane oyunu Red Dead Redemption 2, şüphesiz oynayan herkesin aklında özel bir yer edinmiştir. Bu jenerasyonun en iyi oyunlarından bir tanesi olan yapımda onlarca saatlik süren bir macera yaşadık. Mükemmel hikaye anlatımı ve açık dünyasıyla bizi ekran başına kitleyen oyunda aynı GTA'da olduğu gibi özel bir çevrimiçi mod da bulunuyor. İlk başta betada olan Red Dead Online'da bu sıralar içerik sıkıntısı problemi bulunuyordu. Fakat Rockstar Games, oyun için içerik sözü vermişti. Şimdi ise verilen bu söz tutuldu ve oyun için gelecek olan ilk büyük içerik güncellemesine ait video yayınlandı.

Red Dead Online'a gelen içerikleri gösteren video yayınlandı

Yayınlanan videoya göre oyuna hikaye tabanlı yeni co op görevler eklendi. Açık dünya içeriklerin yanında nihayet Red Dead Online'da Poker de oynayabileceğiz. Yeni gelen co op görevlerin ise GTA Online'da olduğu gibi Heist tarzında olacağı söyleniyor.

Bu görevlerin arkasında aynı Red Dead Redemption 2'de olduğu gibi hikayeler yattığını düşünüyoruz. Bu satırları okuduğunuz anda güncellemenin çoktan çıktığını belirtelim. Yani yeni güncellemeyi vakit kaybetmeden indirmenizi tavsiye ediyorum.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2019 19:29
Güncellemeye seviniyorsunuz ama inanılmaz bug çıktı . Oyun 2. Dk da kitleniyor sadece oyun değil sistem tamamen kitleniyor . Nasıl bir güncelleme attılar akıl almıyor . Oyunu sileceğim o derece
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2019 10:55
Şunu artık pcye getirin diyeceğim ama yeni nesil konsol+pc stratejisi yapacakları için...(gta 5 politikası)
Kalan Karakter: 300 Gönder
seffafbonus
seffafbonus 14.05.2019 19:36
Poker hele şükür geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online'a co-op hikaye görevleri geldi
İlginizi Çekebilir