Red Dead zombileri ayrı disk olarak da geliyor

Özgür Yıldız 18.10.2010 - 11:17
Hem dijital, hem disk olarak satılacak

Rockstar'dan yapılan açıklamaya göre Red Dead Redemption için hazırlanan ek içerik paketi Undead Nightmare, ayrı bir disk olarak da oyunculara sunulacak.

Yeni içerik paketi, dört ayrı zombi sınıfı, etrafta dolaşan zombi panterler, ayılar, kurtlar ve daha bir çok farklı hayvan barındıracak. Bu "zombi" hayvanları öldürebilmek içinse geleneksel olmayan silahlar kullanmanız gerekecek. Zombi parçaları atan bir Blunderbuss oyuna ekleniyor. Ayrıca Legends and Killers ve Liars and Cheats paketlerini alanlar içinse The Tomahawk ve Explosive Rifle geri dönüyor. Ek içerikler arasında yeni "challenge"lar, görevler, olaylar, kaybolan yeni insanlar gibi içerikler de sunulacak.

Çoklu oyuncu tarafında ise yeni bir mod olan Undead Overrun modu oyuna ekleniyor.

Undead Nightmare paketi, ayrı satılacak bir disk halinde, Outlaws to the End Co-op Mission paketi, Legends and Killers paketi, Liars and Cheats paketi ve bu zamana kadar çıkan bütün Multiplayer Free Roam modlarını da içerecek şekilde satılacak. Disk 30 avro'dan alıcı bulacak ve oynamak için orijinal Red Dead Redemption'a ihtiyaç duymayacak.

Eğer paketi Xbox Live ya da PSN'den indirmek istiyorsanız, 9 avro ya da 800 Microsoft puanı karşılıığında 26 Ekim'den itibaren indirebileceksiniz.

Diskin satış tarihiyle ilgili ise henüz bir bilgi yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead zombileri ayrı disk olarak da geliyor
İlginizi Çekebilir