Red Dead'den ilginç istatistikler

Mahmut Saral 6.07.2010 - 11:32
Kaç kişi at altında kaldı, kaç oyuncunun şapkası vuruldu, alkolikler ve dahası...
Rockstar San Diego tarafından geliştirilen Red Dead: Redemption, son dönemin en popüler oyunlarından biri. Güzel hikâyesi, detaylı yapısı ve devasa haritasıyla Vahşi Batı'yı evlerinize taşıyan oyun, birçok ilginç istatistiği de bünyesinde barındırıyor.

Gamespy'in bildirdiğine göre Red Dead, şimdiye kadar 14 milyon saat oynanmış. Yapılan düellolarda 5.7 milyon şapka vurularak uçurulmuş. Toplamda 5614 yıllık hapis cezası verilmiş. 1.9 milyon at çalınmış. 131.9 milyon cinayet işlenmiş. 862 bin soygun gerçekleşirken, 809 bin de kundaklama eylemi yaşanmış.

Red Dead'den ilginç istatistikler
Hepsi bu kadarla da kalmıyor. At sürebilir, at çalabilirsiniz, ama gün gelir at altında kalarak feci şekilde ezilebilirsiniz. Şimdilik kimler ezildi diye isimler saklanmıyor, ama sayı olarak biliniyor. Yapımda 12.6 milyon kişi, atlar tarafından çiğnenmiş.

Gelelim dericilik işine. Bilindiği gibi hayvanları avlayarak derilerinden elbiseler yapabiliyoruz. İstatistiklere göre yaklaşık 60 milyon sığır öldürülmüş. Alkol düzeyi ise, oyuncularda 8.6 litre olarak ölçülmüş. Ne diyelim, Vahşi Batı'da heyecan bitmiyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead'den ilginç istatistikler
İlginizi Çekebilir