Mortal Kombat 1 yeni fragmanıyla efsanevi karakter Reptile'ın dönüşünü paylaştı

Taylan Bal 9.08.2023 - 12:34
Mortal Kombat 1 için EVO 2023 etkinliğinde yayınlanan yeni bir fragman, serinin geçmişinden diğer dövüşçülerle birlikte efsanevi karakter Reptile'ın dönüşünü doğruladı.

Uzun soluklu dövüş oyunu serisinin birçok hayranı, geliştirici NetherRealm Studios ve serinin yaratıcısı Ed Boon'un sosyal medyada Reptile'ın dönüşüne dair son ipuçları vermesinin ardından bu duyuruyu bekliyordu.

Reptile, Mortal Kombat 1 ile sonunda dönüyor

Reptile, serinin en ikonik karakterlerinden biri olarak, 1992 yılında çıkan orijinal Mortal Kombat oyununda gizli bir boss olarak ilk kez sahneye çıkmıştı. O ilk görünüşünden bu yana Reptile, serinin değişmez bir parçası haline geldi. Şekil değiştirme yeteneğine sahip bu dövüşçü, oyun içi kesitler aracılığıyla oynanabilir bir karakter olarak onlarca Mortal Kombat oyununda yer aldı. Reptile'ın dönüşü, EVO 2023'te yayınlanan "Banished" fragmanında doğrulandı.

Diğer dövüşçüler de tanıtıldı

Fragman, oyun içi kadrosuna görünüşe göre kendi toplulukları tarafından sürgün edilen üç dövüşçüyü tanıtıyor. İnsan formuna dönme yeteneği nedeniyle topluluğundan dışlanan Reptile'a ek olarak, Netherrealm iblisi Ashrah ve Havik fragmanda öne çıkıyor. Bu üç korkusuz dövüşçünün Mortal Kombat 1'in başlangıç kadrosuna sürpriz bir şekilde eklenmesi, serinin uzun süredir devam eden hayranlarını memnun edecek bir sürpriz olacak.

Fragman ayrıca Ashrah'ın Mortal Kombat 1'de tek Netherrealm iblisi olmayacağını da gösterdi. Şekil değiştiren suikastçı Sareena, özellikle acımasız bir dövüşte yardım etmek için Havik'e eşlik eden bir Kameo dövüşçüsü olarak görünüyor. Şimdiye kadar açıklanan diğer Mortal Kombat 1 karakterleri gibi, bu yeni dövüşçülerin her biri, Fire God Liu Kang tarafından şekillendirilen yeniden şekillendirilmiş dünyada büyük ölçüde değiştirilmiş bir hikayeye sahip gibi görünüyor. 

Bu özellikle Reptile'ın durumunda çok belirgin. Çünkü geleneksel olarak kötü karakter olarak tanınan dövüşçü, yeni fragmanda iyilik güçleriyle birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Mortal Kombat 1'in 19 Eylül çıkış tarihi yaklaşırken, geliştirici NetherRealm Studios, her yeni karakter açıklamasıyla hayranları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2023 12:18
Ön sipariş acilsada daha mutlu olsak bütün dünyada ön sipariş açıldı bizde yok Sony Türkiye açmadı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Reptile Mortal Kombat 1 ile birlikte geri dönüyor
İlginizi Çekebilir