Repulse artık indirilebilir durumda!

Ege Erkek 3.02.2012 - 09:58
Beta testi bitti
Aeria Games şirketi MMOFPS türü olan Repulse yapımının sıkı bir beta sürecinden sonra artık indirilebilir olduğunu duyurdu.
 
Repulse ikili oyun sistemi barındırıyor. Bunlardan birisi PvP, yani oyuncu ile oyuncunun birbiri ile savaşması, diğeri ise PvE, yani kullanıcılar ile NPC'lerin mücadelesi. Repulse ayrıca dokuz oyun moduna sahip, bunlar; Capture the Flag, Death Match, Alien Invasion, Demolition, Evac, Sabotage, Sniper, Melee ve Capture the Flag (Tag).
 
Aeria Games'ten Tom Nichols, Repulse hakkında şunları söyledi, "Biz Repulse ile ilgili yenilikler gerçekleştirdik. Beta testinde olmayan yeni dört harita ekledik. Silahları güçlendirdik. Yeni hareketler ekledik. Yüksek zıplama, duvara tırmanma ve kenara sıçrama. Oyun ile ilgili standart rehber ekledik."
 
Beta testinden sonra yeni eklenen bazı özellikler açıklandı. Repulse ile ilgili eklenen yeni özellikler :
 
-Çabuk refleksin karaktere sağladığı kenara sıçrama özelliği ile rakibinizin saldırısından kaçabilme mevcut. Yüksek zıplama özelliği ile rakibinize çabuk saldırılar yapabilir, duvardan atlama özelliğini kullanarak rakibinize ulaşmanızı engelleyen duvarlardan atlayabilecek ve düşmanınızın bölgesine sızabiliyorsunuz.
 
-Yeni içerikler getirildi. Beta'da olmayan yeni dört harita, yeteneklerinizi test edebileceğiniz ışınlanma bölgeleri ve arenalar eklendi.
 
-Yüksek pinge karşı oyundan atan korumalar getirildi. Oyunda yüksek laga sahip olan oyuncular sunucudan otomatik olarak atılmakta. Bu sayede herkes hızlı bir şekilde oyuna bağlanabiliyor ve oynayabiliyor.
 
-Oyununuzu özelleştirme özelliği mevcut. Repulse sitesinden eşya alışverişi yaparak karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz. 

Repulse artık indirilebilir durumda!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Repulse artık indirilebilir durumda!
İlginizi Çekebilir