Resident Evil filminin detayları ve Division ortaklığı

Özgür Deveci 22.01.2021 - 10:20
Capcom tarafından geliştirilen korku oyunu serisinin yeni oyunu Resident Evil Village için düzenlenen etkinlikte yeni detaylar paylaşıldı.

Capcom tarafından geliştirilen başarılı korku oyunu serisinin yeni oyunu Resident Evil Village için düzenlenen etkinlikte yeni detaylar paylaşıldı. Seri, artık oyunların ötesine geçti ve daha birçok proje yolda. Etkinlikte, daha önce duyurulan ve Netflix'te yayınlanması planlanan Infinite Darkness adlı CG anime dizisinden bazı görüntüler yayınlandı. Resident Evil 4'ten birkaç yıl sonrasını konu alacak dizi, Claire Redfield ve Leon Scott Kennedy'nin hikayesine odaklanacak. TMS Entertainment ve Hiroyuki Kobayashi tarafından prodüksiyon aşaması yönetilen bilim kurgu animesi, 3D animasyon stüdyosu Quebico tarafından yapılıyor. Dizinin Netflix Türkiye kanalında yayınlanan resmi tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Resident Evil sunumu sırasında sürpriz yapan Ubisoft, The Division 2 geliştiricisi Massive Entertainment ile bir ortaklık duyurusu yaptı. Resident Evil temalı kozmetik öğeleri içeren etkinlik, sınırlı bir süre geçerli olacak. The Division 2'de Leon Kennedy RPD kostümüne sahip olmak istiyorsanız, 2 - 15 Şubat tarihleri arasında Şubat ayı etkinliğine giriş yapmanız gerekiyor.

Resident Evil filminin detayları ve Division ortaklığı açıklandı

Resident Evil Village, 7 Mayıs'ta piyasaya çıkacak

Usta yönetmen Johannes Roberts'ın yazıp yönettiği Resident Evil filminden de yeni detaylar paylaşıldı. Etkinlikte filmin çekimlerinin tamamlandığı ve sinema salonlarının durumuna göre, bu yıl içerisinde izleyiciyle buluşacağı belirtildi. İlk Resident Evil oyunundan uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Kaya Scodelario, Robbie Amell, Avan Jogia, Hannah John-Kamen, Tom Hopper, Neal McDonough ve Donal Logue gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyunun konusuna sadık kalınacağı belirtilen filmde, Spencer Köşkü ve Raccoon City Yetimhanesi gibi bilinen mekanlar bulunacak. Film, bir erteleme olmazsa 9 Eylül 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak.

Supernatural'dan tanıdığımız Andrew Dabb tarafından senaryosu kaleme alınan ve Bronwen Hughes imzasını taşıyan dizi, Constantin Film tarafından yapılıyor. Yapımda ayrıca dizi sorumlusu olarak görev alacak Dabb'a, Constantin Film'den Robert Kulzer, Oliver Berben ve Marry Leah Sutton eşlik edecek. The Walking Dead dizisinde yönetmen koltuğuna oturan Bronwen Hughes ise, ilk iki bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek. Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin, her bölümü 1 saat uzunluğunda olacak.

Etkinliğin ana gündemi Resident Evil Village oldu. Çıkış tarihi ve oynanış videosunun yanı sıra Playstation 5 demosunun gösterildiği sunumda, oyunun konusu hakkında bazı detaylar paylaşıldı. Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya çıkacak. Buna ek olarak oyunun eski nesil sürümünü satın alırsanız, yeni nesil konsollara geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil filminin detayları ve Division ortaklığı açıklandı
İlginizi Çekebilir