Respawn yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor

Furkan Güler 18.12.2019 - 15:20
Devam oyunu yolda mı?

2019 yılının ilgi çeken yapımlarından bir tanesi olan Star Wars Jedi: Fallen Order, EA Games'ten beklemediğimiz bir şekilde kaliteli çıktı. Dağıtımcı firmanın önceki oyunlardan imajını düşündüğümüzde pek oyuncu dostu olmayan politikası, Jedi: Fallen Order hakkındaki beklentileri düşürmüştü. Ancak yeni oyun, kullanıcı nezdinde iyi yorumlar alınca geliştiriciler de geri dönüşlerden memnun oldu. Şimdi ise yapımcılardan yeni bir açıklama geldi. Respawn geliştiricileri, yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Oyunun şimdilik ne olduğu bilinmiyor. Fakat tahminler Jedi: Fallen Order'ın devamı yönünde.

Respawn yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor

Diğer bir yandan geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan habere göre Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkış dönemi ile Battlefront 2'nin çıkış dönemi karşılaştırıldığında Battlefront 2'nin çok daha fazla ve seri bir şekilde sattığı söyleniyor. Çevrimiçi sisteme dayalı mekanikler bulundurduğu için Battlefront 2'nin daha büyük bir kitleye hitap etmesi, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın satışta geride kalmasına neden olmuştu. Fakat buna rağmen hikaye tabanlı bir oyuna göre Star Wars Jedi: Fallen Order'ın beklenenden daha fazla sattığını da belirtelim. Bakalım yeni Star Wars oyunu ne olacak?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2019 08:08
Hükümete her bulduğu fırsatta özgürlüğü kısıtlayıcı tavırlarından dolayı atıp tutan merlininkazanı neden beğenmediği yorumları onaylamıyor, hatta geriye dönük bazılarını da siliyor. İki yüzlülük yapmayın. Merlininkazanı ekibini eleştirdiğimiz, hakaret içermeyen yorumların onaylanmaması sadece komik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2019 22:32
battlefront 2 şu anki haliyle çıksa çok daha fazla satardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Respawn yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir