Rick and Morty 8.sezon çalışmaları başladı

Emir Özkayalar 20.05.2022 - 10:37
Adult Swim’in 5.sezonunu bitiren sevilen yapımı Rick and Morty 8.sezon haberiyle gündemimizdeki yerini alıyor.

2013 senesinde ilk bölümü yayınlanan Rick and Morty kısa zamanda oldukça sevilen bir dizi haline geldi. Nihilist bir temaya sahip olan dizi, insanın evrendeki değersizliğini biraz bilim biraz da mizahla gözler önüne seren bir yapıya sahip. Adult Swim çatısı altında gösterimine devam eden Rick and Morty, şirketin en başarılı işlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Rick and Morty 8. sezon için çalışmalar başladı.

Rick and Morty hayranları hazırlıksız yakalandı

Geçtiğimiz sene 5. sezonunu yayınlayan yapımdan yeni haberler gelmeye başladı. Hayranlar 6. sezonun ne zaman çıkacağını tartışırken 8. sezondan haber geldi. Evet yanlış okumadınız 8. sezon haberi geldi. Serinin yazarlarından Rob Schrab geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Rick and Morty 8. sezon için yazım çalışmalarının başladığının müjdesini verdi. Görünen o ki arka planda ekip oldukça uzun bir çalışma maratonu içerisine girmiş durumda.

Rick and Morty 8.sezon çalışmaları başladı

Serinin hayranları oldukça şaşırmış durumda, tabi nedeni oldukça basit. Herkes 6. sezon hakkında bir bilgi beklerken 8. sezonun yazım süreci hakkında bir bilgi edinildi. Tabi animasyon dizilerinin normal dizilere göre prodüksiyon süreçleri daha farklı işliyor bunu da göz önünde bulundurmak gerekli. Çalışanların bir kısmı işin görsel kısmıyla ve seslendirmesiyle uğraşırken yazarların diğer sezonlar için senaryo ve diyalogları yazması aslında pek de anormal bir durum değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty 8.sezon çalışmaları başladı
İlginizi Çekebilir