Rick and Morty ekibinden VR oyunu: Accounting+ geleceği doğrulandı

Furkan Güler 8.12.2017 - 10:57
Yeni oyun bizi oldukça fazla eğlendirecek.

Accounting+ isimli sanal gerçeklik oyununun, The Game Awards ödül töreninde PlayStation VR'a geleceği duyuruldu. The Stanley Parable oyununun tasarımcısı olan William Pugh'ın yeni kurduğu stüdyodan gelen Accounting+, sadece sanal gerçeklik platformunda oynanabiliyor. The Game Awards töreninden önce gösterilen oyunun PlayStation VR platformuna çıkacağı belirtildi. Diğer bir yandan William Pugh ile birlikte Rick and Morty serisinin arkasındaki isim Justin Roiland'in de projede yer aldığını belirtelim. Crows Crows Crows stüdyosu ile birlikte çalışmaktan zevk aldığını söyleyen Roiland, geride bıraktığımız yıl PC platformunun sanal gerçeklik cihazları için çıkan Rick and Morty: Virtual Rick-ality oyunundan da oldukça memnun olduğunu söyledi.

Oyunun esasında bir macera oyunu olduğu söyleyebiliriz. Fakat Accounting+'ta bizi eğlendirecek ve güldürecek unsurun Rick and Morty tarzı esprilere sahip olacağı belirtiliyor. Eğer Rick and Morty'nin kara mizah tarzından hoşlanıyorsanız, Accounting+ oynarken oldukça fazla eğleneceğinizi söyleyebilirim.

Diğer bir yandan William Pugh'a, Justin Roiland ile nasıl çalışmaya başladığını soran sunucular, "Justin'e Epic Games'te çalıştığım yalanını söyledim, bana inandı ancak yalanımı açıklayınca beni affetti." cevabını aldılar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 06:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick and Morty ekibinden VR oyunu: Accounting+
İlginizi Çekebilir