Riddick 4 için konsept çizimler paylaşıldı

Emir Özkayalar 17.05.2022 - 21:20
Hızlı ve Öfkeli serisinin ünlü yıldızı Vin Diesel’in bilimkurgu filmi olan Riddick’ten yeni haberler geldi. Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından film için hazırlanmış konsept çizimleri paylaştı.

Hızlı ve Öfkeli serisinin ünlü yıldızı Vin Diesel’in yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği bilimkurgu filmi Riddick, ilk olarak 2000 senesinde karşımıza çıktı. David Twohy tarafından yönetilen film, büyük kitlelerce beğeniye ulaştı. Düşük bütçesinin yanında gişede göstermiş olduğu yüksek hasılat ile herkesi şaşırtmıştı.

Sırasıyla 2004 ve 2013 yıllarında devam filmleri çekilen yapımın son filminden yeni bilgiler paylaşıldı.  Henüz çıkış tarihi bilinmeyen Riddick 4 filmi için Vin Diesel, geçtiğimiz günlerde resmi Instagram hesabından konsept çizimler paylaştı.

Riddick 4 ismi "Furya" olabilir

Diesel, çizimleri “Sonunda David Twohy’nin gönderdiği yeni Riddick görsellerine bakma şansım oldu” yazısıyla birlikte paylaştı. Görselde “gözleri Riddick gibi parlayan çocuk” ve “sahne 10” yazıları göze çarpıyor. En dikkat çeken ise sağ alt tarafta yazan “dediğim gibi nadir şeyler” yazısı. Riddick’in bu resmi görüntülerinden çıkarım yapılacak olursa, filmde kısmi bir dış ses diyaloğu olacak gibi gözüküyor.

Riddick 4 için konsept çizimler paylaşıldı

İlk çıktığı günden itibaren gişede başarılı işlere imza atan seri, Universal Pictures çatısı altında 2014 senesinden beri geliştiriliyor. Ayrıca Riddick evreninde geçen Merc City isimli bir dizi 2015 senesinde duyurulmuştu ancak hiç yayınlanmadı. Dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmamakta ancak Riddick 4 gişede güzel bir başarı elde ederse bir ihtimal yayınlanma şansı olabilir.

6 yıl boyunca uzun bir sessizliğe gömülen film, 2021 senesinin haziran ayında resmi olmamakla beraber adının Furya olduğu bilgisiyle güncellendi ve çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Ünlü aktör Vin Diesel, “David Twohy harika bir senaryo yazdı. Sadece çekimleri yapmamız için zamanımızı ayırmamız gerekiyor. Yoğun bir takvimin içerisindeyiz ancak bu çekeceğimiz film, serinin dördüncü filmi olmakla birlikte harika bir yapım olacak” demişti. Fast X çekimleri bittikten sonra, Diesel’in bir sonraki projesinin Riddick 4 olacağı konusunda yoğun dedikodular dönmeye başlamıştı. Son yapılan instagram paylaşımı bunu bir nebzede olsa doğruluyor gibi gözüküyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 11:14
Bunlar konsept çizimler değil storyboard kareleri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 01:24
f&f serisi yerine şunla uğraşsalardı keşke zamanında, 10 yılda bi yeni film gelir oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riddick 4 için konsept çizimler paylaşıldı
İlginizi Çekebilir