Riot Games Gamepass işbirliğinin detaylarını paylaştı

Ersin Kılıç 10.12.2022 - 15:13
Riot Games ve Xbox güçlerini birleştirerek Riot'un oyunlarını Xbox Game Pass'e getiriyor. Riot Games Gamepass sistemi nasıl olacak?

Bildiğiniz gibi bir süre önce Riot Games Gamepass işbirliğinin duyurusu yapılmıştı. Bu kapsamda, tüm Riot Games oyunlarındaki karakterlerin Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olacağını öğrenmiştik. İşte firma bugün ise bu işbirliğine dair bazı detayları oyun severler ile paylaştı. Yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Riot Games Gamepass işbirliğinin detayları

Riot Games ve Xbox güçlerini birleştirerek Riot'un en büyük oyunlarını Xbox Game Pass'e getiriyor. Dünyanın en tutkulu oyuncu topluluklarından ikisi bir araya gelirken, özel fırsatlar da oyuncuları bekliyor. İş ortaklığı, Game Pass'te bir ilk olarak PC oyunlarının yanı sıra Riot'un mobil cihazlara özel ve mobil cihazlar üzerinden erişilebilir oyunlarını da kapsıyor. 13 Aralık'tan itibaren, tüm oyunlarda geçerli seçkin ödüllere ve üyelere özel ayrıcalıklara erişim hakkı kazanmak mümkün olacak. 

Riot Games Gamepass işbirliğinin detaylarını paylaştı

League of Legends ve Valorant’ta tüm karakterler açık olacak

İş birliği kapsamında League of Legends'teki tüm şampiyonlar ve Valorant'taki ajanlar Xbox Game Pass kullanıcıları için tamamen açılacak. Ayrıca Riot Games oyunlarından League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics için de özel fırsatlar geçerli olacak. Tüm oyunlarda %20 oranında XP bonusu da Xbox Game Pass abonelerine tanınacak. Tüm bunlar için sadece Xbox uygulamasıyla Riot Games hesabının birbirine bağlanması gerekiyor. Xbox Game Pass'e özel içeriklere 13 Aralık tarihinden itibaren ulaşılabilecek.

Oyun içi ödül fırsatları 

Ayrıca Xbox profillerini Riot Hesaplarına bağlayan oyuncular sınırlı süreliğine ilave oyun içi ödüller de kazanacak. 8 Aralık 2022'den 1 Ocak 2023'e kadar geçerli olacak fırsatlar şu şekilde: 

  • VALORANT - Cep Sage'i Uğuru
  • League of Legends - Usta İşi Sandık ve Anahtar
  • Teamfight Tactics - Nadide Minik Efsane Yumurtası
  • Wild Rift - Rasgele İfade Sandığı
  • Legends of Runeterra - Prizmatik Sandık
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2022 09:01
Gamepass aboneliğini sonlandırınca karakterler gidecekse o iş yaş biraz.
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2022 14:11
Sırf laf olsun, Microsoft'a bir şey sallayayım diye... gerçekten eğlenceli çocuklarsınız. Sonlandırma o halde kardeşim? Eğer bu sorunsa da hiç hesabını bağlama, git köşede oyununu oynamaya devam et. Soytarılık artık çığır açtı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games Gamepass işbirliğinin detaylarını paylaştı
İlginizi Çekebilir