Rising Storm 2: Vietnam'a Türkçe dil desteği yakında gelecek

Furkan Güler 9.03.2018 - 15:06
Yerelleştirmeyi yapan ekipten yeni bir açıklama geldi.

Rising Storm serisinin yeni oyunu Vietnam, oyuncular arasında pek fazla ünlenemese de, kendine ait kemik bir kitle oluşturmayı başardı. Ancak oyuna gelmesi beklenen Türkçe dil desteği bir türlü gelememişti. AiBell Game Localization tarafından yapılan yerelleştirme çalışması, önümüzdeki günlerde oyuna eklenecek.

Rising Storm 2: Vietnam'nin Türkçe dil desteği önümüzdeki günlerde yayınlanacak

AiBell Game Localization'un kurucusu Aybars Sapan, Facebook sayfasından duruma ait yayınladığı bildiri ise şu şekilde.

 "Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum arkadaşlar...

Bildiğiniz üzere Rising Storm 2: Vietnam oyunu için çıkış tarihi itibariyle Türkçe dil desteği geleceğini siz değerli Türk oyun severlerimize duyurmuştuk. Fakat font sorunu nedeniyle çıkışa yetişememişti. AiBell Game Localization olarak büyük bir özür dileme ihtiyacı hissederek bunları ifade etmekteyiz. Elimizde olmayan sebeplerle Türkçe ve Asya dil font problemi, Tripwire Interactive'in de kabul ettiği üzere henüz yeni çözümlenebilmiştir. Önümüzdeki günlerde büyük bir güncelleme yayınlanacak, font problemi çözümlenmiş şekilde oyuna Türkçe dil desteğiyle beraber Çince de eklenecek, en önemlisi de son güncel değişikliklerle uyumlu şekilde Türkçe dil desteği oyundaki yerini alacaktır. Yaklaşık 1 yılın ardından gelecek olan bu güncellemeyi sabırla beklemenizi rica ediyor, yüce gönlünüzdeki anlayışınıza sığınıyoruz."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2018 10:32
ps4 dünyasına el atın bu platformdaki oyunları yereleştirmeyi başarırsanız isminizi daha çok duyurur hatta para bile kazanabilirsniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2018 01:17
Biz topu topu 3 kişi SQUAD oyununu türkçeleştirmesini sağladık Türkiye community sini kurduk.(hicbirsey için ücret almadan) Turnuva bile yaptık. Daha bu gün yeni güncelleme notlarını Türkçeye çevirdim. Sadece 1 kere haber yaptınız. . Ille reklam parası mı verelim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rising Storm 2: Vietnam'a Türkçe dil desteği yakında gelecek
İlginizi Çekebilir