RoboCop, geri dönüyor!

Mahmut Saral 28.03.2012 - 18:17
Efsane polis, umarız eskiyi aratmaz
87 yılında vizyona giren MGM'in efsane bilim kurgu filmi RoboCop, geri dönüyor! Zaten yıllardır ortalarda gezinen yeni film söylenileri, önümüzdeki aylarda tamamen resmiyete kavuşuyor. Zira ağustos ayında, RoboCop için çekimlere başlanacak. Film, orijinal filmin remake'i, yani yeniden çevrimi olma özelliğini taşıyacak.

RoboCop, geri dönüyor!
Filmde RoboCop'u Joel Kinnaman canlandıracak. Kinnaman, başarılı TV serisi The Killing ile gündemde şu sıralar. Aktör, RoboCop için de oldukça heyecanlı olduğunu bildiriyor. Zira RoboCop 1'in çok büyük fanıymış ve şimdiye kadar 15-20 kez izlemiş (MS: Bu kadar mı? Ben Terminator 2'yi belki de 300 kere izlemişimdir). Bu remake filminin de iyi olacağını düşündüğünü belirtip, ayrıca filmin +13 değil, R derecesine sahip olabileceğini de eklemiş. İlk film gerçekten şiddetli sahneler içeriyordu ve R (Yetişkin) derecesine sahipti. Şiddet ve kan, tekrar geri dönecek anlaşılan.

Sony - MGM'in yapımcılığını üstlendiği RoboCop, muhtemelen ağustos 2013'te vizyona girecek.

Bu arada ek olarak belirtelim, 87 yılında çıkan ilk RoboCop filmi, sadece Amerika'da 54 milyon dolar gelir elde etmişti.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
RoboCop, geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir