Rockstar Games, E3'te yine olmayacak

Murat Sağlam 13.05.2011 - 11:11
Rockstar Games geleneği bozmamaya kararlı
Son yıllarda Rockstar Games'in en sevdiği şey, E3'te yer almamak biliyorsunuz. Bu yıl da geleneği bozmamaya karar vermişler ve E3'te yer almayacaklarını, "gösterecek bir şeyimiz yok" diyerek dünyaya duyurdular.

Rockstar Games, E3'te yine olmayacak
Bir E3'ü daha Rockstar Games olmadan geçireceğimiz anlamına gelen bu haber bir yana, Rockstar Games'in ortak olduğu Take-Two firması ise, 2K Games ile birlikte tüm gücüyle E3'te olacak denildi. E3'te Grant Theft Auto V görmeyi düşünenlere kara haber bu olsa gerek.

Güncelleme: Öncelikle bu haberin kaynağı New Game Network onu belirtelim. Fakat bu haber yanlış anlaşılmış olabilir. Zira, CVG'nin haberine göre, Rockstar'ın söylediği şey, E3'te yer almayacağız değil, "yeterli vaktimiz olmadığı için E3'te oyunculara gösterecek yeni bir projemiz yok." olarak geçiyor.

Doğal olarak buradan Rockstar Games'in E3'te yer alacağı ama ne GTA V ne de başka bir oyununu bizlere duyuracağı çıkarımını yapıyoruz. Habere göre Rockstar Games ayrıca, E3'ten sonra düzenleyecekleri resmi Rockstar basın konferansında gerekli duyuruların yapılacağını da belirtmiş.
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar Games, E3'te yine olmayacak
İlginizi Çekebilir