Rockstar Games, PS3 sahiplerini mutlu edecek gibi

Ertunga Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Rockstar Games, PS3 sahiplerini mutlu edecek gibi
GTA4'ün X360 için hazırlanan bölümlerinden sonra, bu oyunları oynayamayan PS3 sahipleri için 2010 yılı güzel geçecek gibi görünüyor. Rockstar Games'in resmi blog sayfasında oyun severlerin sorularını yanıtlayan yetkililer, PS3 sahiplerini ilgilendiren ilginç ve merak dolu cevaplar verdi. Bir PS3 kullanıcısının GTA4: The Ballad of Gay Tony'i oynayamamasından yakınarak, bu oyun nasıl olur da PS3 için çıkmaz sorusuna,

Rockstar; "En çok sorulan sorulardan biri bu ve bu oyunu oynayamamanızı anlıyorum; ancak merak etmeyin 2010 yılında sizler için çıkacak olan yapımlarımız çok iyi." dedi.

Başka bir kullanıcının da uzun süredir bilgi verilmeyen ve haber alınamayan bir başka RG oyunu L.A Noire hakkında bilgi istemesi ise, bu oyun hakkında yakın zaman açıklamaların geleceğinin göstergesi oldu. Yapılan açıklamada oyunun çok yenilikçi olacağı, yep yeni bir teknolijinin kullanıldı belirtildi ve ayrıca önümüzdeki ayda hikaye hakkında da bigilerin geleceği belirtildi. L.A Noire'ın hangi platformlara çıkacağı konusunda da açıklama gelmedi. Ama geçtiğimiz yıl yapılan mali yıl açıklamasında hala PS3'e özel olduğu belirtilmişti; ancak PS3 için duyurulan The Agent'dan sonra, L.A Noire'ın başka platformlara da çıkması bekleniyor.

kaynak

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar Games, PS3 sahiplerini mutlu edecek gibi
İlginizi Çekebilir