Rockstar'dan, T-Pain'e Yasak

Utku Biçer 17.01.2024 - 12:09
Rockstar, T-Pain'in online RP oyunlarına katılımını yasakladı. Şirket, resmi projelerde yer alan oyuncuların gayri resmi sunucularda yer almasını istemiyor.

Ünlü şarkıcı T-Pain, 'Buy u a Drank' şarkısıyla tanınmasının yanı sıra, Grand Theft Auto 6'nın geliştirilmesine katkıda bulunuyor ve aynı zamanda büyük bir GTA Online rol yapma (RP) oyunu hayranı. T-Pain, sıkça popüler RP sunucusu NoPixel'de oynuyordu, ta ki Rockstar bunu engelleyene kadar.

Rockstar, T-Pain'in Online Rol Yapma Oyunlarına Katılımını Yasakladı

T-Pain, yakın zamanda bir Twitch yayınında GTA 6 üzerindeki çalışmalarının, GTA Online'daki oyun hayatını olumsuz etkilediğini açıkladı. "Eskiden NoPixel'de oynuyordum, ancak GTA 6 üzerinde çalışmaya başlayınca, Rockstar bana RP yapamayacağımı söyledi," dedi.

T-Pain, Rockstar'ın bu kararını şöyle aktardı: "Bana şöyle dediler: 'Ya biri senin albümünü alıp yeniden kaydetse ve daha fazla insan bunu dinleseydi?'" Bu durum, Rockstar'ın oyunlarının gayri resmi modlarına karşı tutumunu gösteriyor. T-Pain, bu durumu anlayışla karşıladığını ancak RP oyunlarından keyif aldığını belirtti.

Rockstar, ünlü bir kişinin onaylanmamış ve resmi olmayan sunucularda yer almasını ve reklamını yapmasını istemiyor gibi görünüyor; özellikle bu kişi şirketin resmi bir projesinde yer alıyorsa.,

Rockstar'ın Online RP Sunucusu Cfx.re'yi Satın Alması

Ironik olarak, Rockstar daha önce online bir RP sunucusu olan Cfx.re'yi satın almıştı. T-Pain bu durumu sorgulayarak: "Hepiniz bana bu işi yapamayacağımı söylediniz ama sonra kendiniz bu işi yapan insanlarla takım mı oldunuz?" dedi.

T-Pain, bu durumu pek ciddiye almıyor ve mizahi bir yaklaşımla karşılıyor gibi görünüyor. Rockstar'dan aldığı yüksek maaşın da bu tutuma katkıda bulunduğunu düşünmek mümkün. T-Pain'in GTA 6 piyasaya çıktıktan sonra RP oyunlarına daha rahat bir şekilde devam edeceği görülüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 08:01
Saçmalık. Skandal çıkacaksa elbet çıkacak, işçinin kendi özgürlüğünü kısıtlayarak çözüm arayamazsın. Öyle bir şey olsa Flash filmini oynayan adama da yaşamayı kısıtlarlardı skandal çıkmasın diye.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 14:36
Olay skandal değil kendileri rp sunucusu açacaklar bu potansiyeli gördükleri için ve bunu modla yapanlara karşı hoş tavır almıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 11:22
Gta 6 tam bir fiyasko olacak not alın. Çünkü eski rockstar yerine paragöz bir firma var artık. Rdr 2 ustalık eserleriydi ve gta 6 ise hikaye olarak kısa ve gereksiz olacak daha çok online için yapacakları tamamen belli zaten ki muhtemelen gta online değil vice online gibi başka bir isimde çıkacaktır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar'dan, T-Pain'e Yasak
İlginizi Çekebilir