1/2

Rotamız Online Evrenler 110

Özgür Yıldız 9.08.2013 - 02:21
Haftanın öne çıkan MMO haberleri
Her hafta olduğu gibi bu hafta da öne çıkan MMO haberleriyle yine birlikteyiz. Gelin bakalım bu hafta MMO dünyasında neler yaşanmış.

Neverwinter'da savaş çağrısı yapıldı

Perfect World ve Cryptic'ten yapılan açıklamayla birlikte Neverwinter'a eklenen yeni bir özellik "Call to Arms" duyuruldu. Bu özellikle birlikte 5-60 seviye arası oyuncular, gelişmiş bir skirmish moduna çağrılacaklar.

Aktivitenin kazananları boya paketleri, evcil hayvanlar ve daha fazlasıyla ödüllendirilecekler.

Call to Arms bu Cuma günü başlıyor.

DUST 514'te çifte tecrübe puanı

CCP Games'in açıklamasıyla birlikte 7 Ağustos'tan itibaren 1 hafta boyunca oyuncular iki kat tecrübe puanı kazanacaklar.

Belirtilene göre iki kat tecrübe puanı, DUST 514'teki tüm maçlarda geçerli olacak. Bununla birlikte aktif yetenek puanı da iki katı olarak kazanılabilecek. Pasif yetenekler ise bu aktiviteye dahil değil.

The Settlers Online'a yeni güncelleme geldi


Eskiden bol bol oynadığımız RTS'nin çevrimiçi hali The Settlers Online, özellikle yüksek seviye oyuncuları mutlu edecek bir güncellemeyle karşımızda. Castle Empire güncellemesiyle birlikte oyunda epik raid'ler ve son seviye oyuncuların güçlü eşyalar almasını sağlayacak yeni bir kaynak çeşidi de oyuna ekleniyor. Magic Beans ve Magic Beanstalks ismindeki kaynaklar, bu eşyaların alımında görev alacak.