1/2

Rotamız, Online Evrenler 53

Anıl Kalkan 18.02.2011 - 17:24
Online dünya dehlizinde kaybolmak
Céiron Savaşları Başlıyor

Bu sefer de yazımıza yerli malı bir Online oyundan başlayalım istedim: Ceiron Wars, bildiğiniz gibi ön kayıtları kapadı ve 15 Şubat günü başlıyor. Uzun bir kapalı beta süreci geçiren yapımda eksikler giderilmiş olacak ki, böyle bir karar alınmış. Bu arada Ceidot firması da ince bir davranış sergileyerek; kapalı beta sürecine katılan oyuncuların isimlerini, gösterdikleri desteğe karşılık oyunun emeği geçenler (credits) kısmına koyma kararı almış. Umarım bu oyunun çıkışıyla da sektör biraz daha canlanır diyelim.

DC Universe Online Legends!


DC Comics, Marv Wolfman ve Tony Bedard’ın yazdığı MMO tabanlı çizgi roman serilerinin ilk sayısını henüz yayınladı. Anlayacağınız; DC Universe Online için sürekli bu şekilde yasal çizgi romanlar yayınlanacak ve farklı hikayeler anlatılacak.  İyiyle kötünün savaşının, Lex Luthor’un Superman’i aşağı çekmek için Brainiac ile yaptığı pazarlığın anlatıldığı ilk hikaye 32 sayfa uzunluğunda ve 2.99 dolar karşılığında satın alınabiliyor.

Rotamız, Online Evrenler 53
Battleground Europe: WWII Online’ye yeni güncelleme

Tarihi savaş oyunu Battleground Europe: WWII Online’ye de, oyunun yakında güncelleneceğiyle ilgili yapımcılardan bir duyuru geldi. Ragdoll hatalarını ve bazı animasyonları düzeltecek olan bu patch, yapımdaki bir çok hataya da çözüm getirecek gibi gözüküyor.

Perfect World genişliyor

Çin mitolojisinden yola çıkarak  hazırlanan Perfect World’u dördüncü Genişleme paketi heyecanı sardı. Genesis adı verilen bu büyük update ile ilgili bir de oyun içi görüntüleri içeren trailer yayınlandı.