Ruse, Ubisoft'un bu nesilde son yeni ismi

Mahmut Saral 1.09.2010 - 11:47
Oyun geliştirme maliyetleri, firmaları temkinli davrandırıyor
Eugen Systems tarafından geliştirilip, Ubisoft tarafından dağıtımı üstlenilen RTS oyunu Ruse, 7 Eylül itibariyle PC, PS3 ve X360 platformları için raflarda olacak.

Yeni IP'ler (tamamen yeni oyunlar) üzerine konuşan Ubisoft, Ruse'ün muhtemelen bu nesildeki son yeni oyunları olacağını belirtti. Var olan serilerden şu sıra memnun olan firma, bu nesilde Assassin's Creed serisiyle büyük başarı elde etmişti.

Ruse, Ubisoft'un bu nesilde son yeni ismi
Peki Ubisoft, bu nesilde neden komple yeni bir oyun daha düşünmüyor? Çünkü bulunduğumuz nesil, yeterince gelişti ve konsollar yaygın hâle geldi. Platformlara özgü olarak hazırlanan oyunlar ve platformlarda büyük yer etmiş isimler var. Haliyle bu faktörleri göz önüne alarak yepyeni bir oyunla bu pazara girmek, aynı zamanda büyük bir risk almak demek. Hele de geliştirme maliyetlerini düşününce.

Sonraki nesil için ise düşünceler farklı. Bir sonraki nesilde de yeni konsollar hazırlanacağı için, bu platformlar için yepyeni oyunlar geliştirilecektir. İşte bu zaman dilimi, yeni oyunlar için belki de en uygun dilim. Zira Assassin's Creed de böyle piyasaya sürülmüş, pazarda önemli bir yer elde edince de devam ettirilmesine karar verilmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ruse, Ubisoft'un bu nesilde son yeni ismi
İlginizi Çekebilir