Rush for Berlin eklentisi çıktı

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Rush for Berlin eklentisi çıktı

Bugün itibariyle Rush for Berlin’in eklentisi resmi olarak raflarda yerini aldı. Rush for the Bomb, İkinci Dünya Savaşı zamanlarına alternatif bir tarih açısıyla bakan iki yeni sefer (campaign) sunuyor. Seferlerde Alman casuslar, Amerikalılar’ın çok gizli atom bombası planlarını ele geçirmeyi başarıyorlar.

Eklenti, Alman ve ittifak kuvvetleri tarafları için şimdiye kadar hiç görülmeyen Norveç, İberya Yarımadası ve Balear adaları gibi mekanlarda cereyan eden 12 görevi kapsayan 2 adet sefer (campaign) içeriyor. Tüm olanları bomba uğruna mücadelede sadece çok çeşitli kabiliyetleri olan subaylar olarak değil, aynı zamanda yeni ve olağanüstü birliklerin de yardımına koştuğu muhtelif kahramanların rolünde de oynuyorsunuz.

Rush for Berlin eklentisi çıktı

Hikaye, kurgu unsurlarının ilavesi sayesinde böyle bir oyundan beklenilmeyecek şekilde yenilikçi görünüyor. İkinci Dünya Savaşı seyrinde Naziler’in casus halkalarından “Beşinci Koloni” Amerikalılar’ın Manhattan projesini geliştirdiği laboratuvar tesislerinin içine sızmayı başarıyor. Çok gizli araştırma sonuçlarının çalınması suretiyle Üçüncü Reich teoride bir atom bombası imal etmek için tüm araçlara sahip olmuş oluyor. Rush for Berlin’in eklentisi “Rush for the Bomb” bu hadiseleri iki perspektiften sunuyor: Müttefik cephede oyuncu hayatta kalmak için gerekli bilgileri korumak, Alman cephesindeyse bilgilerin çalınmasını ihtilaf kuvvetleri (Japonya, Almanya, İtalya, Macaristan ve Romanya) vasıtasıyla mümkün kılmak zorunda kalıyor. Belgelerin Lizbon’dan tarafsız İspanya üzerinden Berlin’e ulaşıp ulaşamayacağı tamamen oyuncunun elinde...

KAYNAK : www.computerbase.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rush for Berlin eklentisi çıktı
İlginizi Çekebilir