S.K.I.L.L. Special Force 2 Hile Koruması Yakında Yenilenecek

Murat Boran 2.04.2018 - 14:27
S.K.I.L.L. Special Force 2 oyuncuları için bir müjdemiz var!

2013’ten itibaren Gameforge tarafından, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 13 ülkede yayınlanan SKILL Special Force 2 oyunun başı hile sorunuyla fena halde dertte. Oyuncuların uzun zamandır hile kullanıcıları tarafından yaşadıkları sıkıntılara Gameforge’un ve Dragonfly’ın çözüm bulamaması, insanları oyunu bırakma noktasına kadar sürüklemişti. Gizli bir kaynağa göre; şirket yeni bir hile kalkanı satın alarak hile ile mücadele stratejisini lokomotif ölçeğinde yenileyecek

SKILL Special Force 2 hile sorunlarını aşmak için mücadelesini sürdürüyor.

Yakın bir zamanda ayrılmasına karşın ESL’de ciddi turnuvalar düzenleyen SKILL, şu anda Türkiye genelinde perdigital’in finanse ettiği internet kafe turnuvalarıyla yoluna devam ediyor.  Şu anda Mrsnapz, Monstercheat gibi hilelerle mücadelede şirket yetkililerinin yetersiz kalması sebebiyle oyun takımlarına da müdahale yetkisi tanımlandı. Sürecin yavaş ilerlemesi, hile sitelerinin engellenememesi gibi nedenlerle oyun takımının da hile ile mücadelede yol alamadığını söylemek, artık kimse için bir sır değil.

Şirket, mevcut olan XIGNCODE hile kalkanı ile devam eden anlaşmasını bozmak istemiyordu. Öyle görünüyor ki bu anlaşmanın artık sonuna gelindi ve Gameforge daha etkili bir hile kalkanını oyuna eklemek için çalışmalarını başlattı. Yeni hile korumasının nereden tedarik edileceği bilgisi henüz paylaşılmadı. Fakat oyuncuların beklentileri, hile sorununa kalıcı olarak çözüm bulunması gerektiği hususunda birleşiyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 22:02
Hadi düzgün bi güncelleme yapın herkez geri dönüş yapsın oyuna ????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
S.K.I.L.L. Special Force 2 Hile Koruması Yakında Yenilenecek
İlginizi Çekebilir