Şampiyonluk Ligi'nin yarı finalistleri belli oldu

Furkan Güler 7.08.2017 - 15:59
Türkiye'nin profesyonel anlamda tek e-spor ligi olan Şampiyonluk Ligi'nde adım adım sona gelindi.
Türk oyuncuların severek takip ettiği League of Legends Şampiyonluk Ligi artık adım adım finale doğru yaklaşıyor. Son yapılan maçlardan sonra ligde yarı finale kalan takımların isimleri belli oldu. P3P eSports’u 3-1’lik skorla mağlup eden Oyunfor.CREW yarı finalde 1907 Fenerbahçe Espor ile eşleşirken, geçtiğimiz 4 yılın TBF Şampiyonu Dark Passage.BKM Express çeyrek finalde 3-2’lik skorla Team AURORA’ya yenilerek finallere veda etti. Team AURORA, yarı finalde BAUSuperMassive eSports ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonluk Ligi'nin yarı finalistleri belli oldu
Team AURORA, yarı finalde BAUSuperMassive eSports ile mücadele edecek. Türkiye Büyük Finali 19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da 12-13 Ağustos tarihlerinde oynanacak yarı final mücadelelerinin galibi olan iki takım, 19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da 10 binden fazla seyircinin katılımıyla gerçekleştirilecek League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonu belirlemek için karşı karşıya gelecek.

E-spor aresında profesyonel anlamda öncü adımlar atan League of Legends, ülkemizde kurduğu bu profesyonel lig sayesinde oyunculara ciddi bir meslek kapısı açmayı başardı. Türkiye'de e-spora karşı olan tabuları birer birer yıkan Riot Games, daha uzun yıllar boyunca ülkemizde turnuva düzenlemeye devam edecek. League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi yarı final maçlarını League of Legends’ın Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şampiyonluk Ligi'nin yarı finalistleri belli oldu
İlginizi Çekebilir