Samsung Galaxy Note 9 Kutu Açılışı

Ersin Kılıç 14.08.2018 - 09:43
S Pen özellikleri ile öne çıkan Note 9'u kutusundan çıkarıyoruz

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen özel bir lansman ile Samsung Galaxy Note 9'un kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Telefonun tasarım ve genel özelliklerine de değindiğimiz bu videoda, Note 9'u ayrıca Galaxy Note 8 ile de kıyaslıyoruz.

Samsung Galaxy Note 9 Kutu Açılışı

Güney Kore'li teknoloji devi Samsung'un en tepe model akıllı telefonu olan Galaxy Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 9, geçtiğimiz gün Türkiye lansmanında resmi olarak tanıtıldı. Galaxy Note ailesi ile özdeşleşen akıllı kalem S-Pen, telefonun kamerasını kontrol etmeye izin verecek. Bu sayede telefonu uzağa koyup bir aile fotoğrafı çekmek isteyenler, kalem yardımı ile bunu rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

Tasarımı ile Note 8'i andıran Samsung Galaxy Note 9, iç aksamında gelişmiş bir çift lensli kamera, Exynos 9810 işlemci ( ABD varyasyonunda Snapdragon 845 ), 6 GB RAM ve 256 GB'lık dahili depolama alanı sunacak. Yine Note 8'de olduğu gibi Iris tanıma özelilği de bulunacak olan Note 9, 4000 mAh'lik pile sahip olacak gibi gözüküyor. 6.3 inç'lik Süper AMOLED ekranı ile multi medya konusunda da iddialı olacak telefon, HDR desteği ile HDR videolarda canlı ve parlak renkler sunacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samsung Galaxy Note 9 kutu açılımı
İlginizi Çekebilir