Samurai Shodown'ın çıkış tarihi değişti, yeni Dojo modu tanıtıldı

Ahmet Özçilingir 15.05.2019 - 15:03
Batı çıkış tarihinde ufak bir değişiklik

Samurai Shodown'un PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Haziran'da çıkacağı duyurulmuştu. Ancak oyunun Batı için çıkış tarihi değişti değişti. Samurai Shodown Batı bölgesi için 25 Haziran'da raflardaki yerini alacak. Bu duyuru ile birlikte bir de yeni fragman yayınlandı. Oynanış görüntülerinin de yer aldığı fragmanda, Samurai Shodow serisine kısa bir bakış atılıyor ve Dojo adlı yeni eğitim modu tanıtılıyor.

Samurai Shodown'ın çıkış tarihi değişti, yeni Dojo modu tanıtıldı

Multiplayer oyun modlarının da yer aldığı Samurai Shodown'da çevrim dışı moda geçip antrenman yapabileceğimiz bir de Dojo adlı eğitim modu yer alacak. Dojo'da yapay zeka ghost'lara karşı mücadele edebileceğiz. Çevrim içi müsabakaların en iyi oyuncularının ghost'larını indirip onlara karşı antrenman yapabilecek, hatta kendi yapay zeka ghost'unuzu oluşturup onunla kapışabileceksiniz. Oyun bu ghost'u oluşturmak için çevrim içi ya da çevrim dışı yaptığınız maçlarda sizi takip edecek ve oynayış tarzınızın verilerini yedekleyecek. Daha sonra bu verileri kullanıp bir ghost oluşturmak mümkün olacak.

 Samurai Shodown, PlayStation 4 ve Xbox One için 25 Haziran, Switch için 2019’un sonunda  ve daha sonra  da PC için yayınlayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2019 22:21
Oyun la ilgili en önemli haber bence pre order da season pass ın ücretsiz olması, umarım diğer oyunlara da örnek olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Shodown'ın çıkış tarihi değişti, yeni Dojo modu tanıtıldı
İlginizi Çekebilir