Şangay'da bu yaz aksiyon rüzgârı esecek

Merlinin Kazanı 5.08.2010 - 15:39
Şangay'da bu yaz aksiyon rüzgârı esecek
Square Enix® Europe'a bağlı olan IO Interactive, Kane & Lynch 2: Dog Days™'in Kuzey Amerika'da 24 Ağustos 2010, Avrupa ve diğer PAL bölgelerinde ise 27 Ağustos 2010 tarihinde, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Games for Windows® için piyasada olacağını duyurdu.

Bir suç aksiyonu olan Kane & Lynch 2: Dog Days, iki sorunlu suçlu olan Lynch (düşünmeden hareket eden bir psikopat) ve Kane'in (tedbirli, gözü açık, umutsuz bir eski paralı asker) 48 saatlik macerasını konu alıyor. "Benzeri olmayan görseller ve acımasız oynanış ile daha önce bir video oyunda görülmemiş bir yoğunluk sağladığımıza inanıyoruz," diyor IO Interactive genel müdürü Niels Jørgensen. "Birçok oyunun birbiriyle tıpa tıp aynı göründüğü ve hissettirdiği bu tür içinde Kane & Lynch 2: Dog Days oyunculara farklı bir tecrübe yaşatacak. Oyunumuzun ciddi biçimde iz bırakacağına eminiz."

Belgesellerden esinlenilen yeni bir görsel deneyime hazır olun. Oyuncular karmaşayı yansıtan kamera hareketleri ile senaryosuz biçimde oyun dünyasının içine çekilecekler.

Stilize görünüş ve şiddet dolu hikayesinin ötesinde, Kane & Lynch 2: Dog Days her biri hırs, ihanet ve intikam duygularını daha da körükleyecek olan yeni Undercover Cop, Cops & Robbers ve Arcade modlarına ek olarak beğenilen Fragile Alliance modu ile yepyeni çokluoyuncu eğlenceleri sunuyor.

IO Interactive, Kane & Lynch 2: Dog Days'ten ilk görüntüleri, oyunculara hikaye ve Kane ve Lynch'in karşılaşacakları durumlar hakkında bilgi verecek olan 'Şangay'a Hoş Geldiniz' ismindeki fragman ile paylaşmaktan gurur duyuyor. Fragmanın uzun versiyonunu resmi Web sayfasında bulabilirsiniz - www.KaneandLynch.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şangay'da bu yaz aksiyon rüzgârı esecek
İlginizi Çekebilir