Sevimli Hayalet Casper dizi olarak geri dönüyor

Emir Özkayalar 16.04.2022 - 01:46
Çocukluk kahramanımız Sevimli Hayalet Casper, tv dizisi olarak yeniden bizler ile buluşmak için günlerini sayıyor.

Peacock kanalı için live-Action tarzında yeni bir Sevimli Hayalet Casper dizisinin yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Küllerinden yeniden doğan serinin başında yazar ve yapımcı olarak Kai Yu Wu yer alıyor.

Sevimli Hayalet Casper tv dizisi olacak

1940’lı yıllardan bugüne dek uzanan Casper’ın hikayesinin, tarih içinde farklı farklı uyarlamaları oldu. Bir çizgi roman karakteri olarak başladığı yolculuğu, çizgi film ve animasyon filmleriyle devam etti. Şimdiyse tekrar karşımıza live-action bir uyarlamayla çıkmaya hazırlanıyor. İlk live-action Casper uyarlaması 1995 senesinde çıkmıştı. Film oldukça büyük bir başarıya imza atarak 287 milyon dolarlık gişe hasılatı yakalamayı başarmıştı. Şimdiyse gözler yeni yapımda. Yayım tarihi henüz belirtilmeyen Casper’ın konusuysa belli oldu.

Sevimli Hayalet Casper tv dizisi olacak

“Eternal Falls adı verilen ufak bir yerleşim yerine yeni bir aile taşındığında Casper da kendini yüz yıldır bekleyen bir gizemin içinde buluyor” şeklinde belirtilen konu, bir korku/macera yapımı olarak nitelendirilmekte. Projenin başında yer alan isim ise oldukça tecrübeli bir isim. Kai Yu Wu’yu NBC’deki Hannibal, The CW’deki The Flash ve son olarak Netflix’teki The Ghost Bride yapımlarının senaryolarından tanımaktayız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2022 12:51
Umarım siyah olmaz lol
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevimli Hayalet Casper dizi olarak geri dönüyor
İlginizi Çekebilir