She Hulk çıkış tarihi, fragmanı ve posteri yayınlandı

Efdal Erdem 18.05.2022 - 02:28
Marvel Sinematik Evreni, ekranda da genişliyor. Bunun duyurusu için de She Hulk çıkış tarihi ve fragmanı firma tarafından yayınlandı.

Marvel sinematik evreni daha sinemalarda gösterimde olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile anlatılmaya devam edilirken Marvel bu yıl için planladığı bir diğer diziyi duyurdu. She Hulk çıkış tarihi bir fragman ve poster ile beraber açıklandı. Marvel’in ilk kez ekranlara taşıdığı She Hulk’ın çıkış tarihi, geçtiğimiz günlerde erken paylaşılmış ve sızdırılmıştı.

She Hulk çıkış tarihi yeni fragman eşliğinde açıklandı

She Hulk nerede ve ne zaman izlenebilecek? She Hulk 17 Ağustos 2022 tarihinde Disney Plus üzerinden izlenebilecek. Dolayısıyla yeni dizi, Ms.Marvel’in bitişinden kısa bir süre sonra başlıyor ve yeni Marvel dizi bölümlerinin yayın günü olan Çarşamba gününe denk geliyor. Açıklanan çıkış tarihi, Disney Plus İngiltere’nin günler öncesinde yanlışlıkla yayınladığı tarihi de doğrulanmış oldu.

She Hulk çıkış tarihi yeni fragman eşliğinde açıklandı

She Hulk’ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Dizinin konusu da şöyle ifade ediliyor: “Bu yeni komedi dizisinde Bruce Banner’i kuzeni olan Jennifer Walters’a acil kan nakli gerekmesi üzerine yardım ederken görüyoruz. Tahmin edin ne oluyor? Tatiana Maslany’nin oynadığı Jennifer Walters da süper güçlere kavuşuyor. She Hulk aynı zamanda süper kahraman duruşmaları üzerine uzmanlaşmış bir Avukat. Mark Ruffalo Hulk ve Tim Roth Abomination olarak ekranlara geri dönüyor.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
She Hulk çıkış tarihi ve fragmanı
İlginizi Çekebilir