merakla beklenen Shenmue 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Ersin Kılıç 17.01.2018 - 14:22
Oyunun çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor

Shenmue serisi bir dönemin efsaneleri arasında yer alan ve oyun dünyasına iz bırakan serilerden biri olmayı başarmıştı. E3 2015 fuarında Sony desteği ile duyurulan Shenmue 3 için daha sonrasında bir Kickstarter süreci başlamış ve oyun akabinde gerekli bağışı da toplamıştı. Aradan bu kadar süre geçmesine karşın hala yapım aşaması süren Shenmue 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Shenmue 3 için yeni görüntüler yayınlandı

Monaco Anime Game International Conference 2018 etkinliğinde yayınlanan bu görüntülere baktığımızda ana karakterlerimiz dışında mekan tasarımlarına yer verildiğini görüyoruz. Görsel anlamda çok etkileyici durmasa da oyunun özüne sadık kaldığı ve karakter tasarımları da dahil olmak üzere birçok açıdan bu gidişatı tercih ettiği belli oluyor.

Hala çıkış tarihi belli olmayan ve 2019'a dahi sarkabileceği konuşulan Shenmue 3 için  şüpheler de artmaya başladı. Oyunun yapım sürecinin bu kadar uzun sürmesi ve yayınlanan kısa videolarda görsel ve animasyonların zayıf kalması serinin hayranlarını da şüpheye düşürmüş durumda. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyun efsaneye yeni bir başarı mı ekleyecek yoksa serinin adını aşağı mı çekecek?

Shenmue 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shenmue 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir