Sherlock'un 4. sezon çekimleri nihayet bitti!

Osman Onur Güner 13.08.2016 - 20:01
Miss me?
Sherlock'un yönetmeni Benjamin Caron, yeni sezonun çekimlerinin bittiğini açıkladı!
Başrollerini ünlü aktör Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın paylaştığı ve ünlü yazar Sir Arthur Conan Doyle'nin hayali dedektifi Sherlock Holmes romanlarından uyarlanan ve her bölümü ile film tadı veren Sherlock'un sonunda 4. sezon çekimleri tamamlandı.

Sezonlarının sadece 3 bölümden oluşması ve sezon aralarının çok uzun sürmesinden dolayı morellerimizi bozuyor olsa da her bölümü ile izleyiciye film tadı veren dizinin yeni sezonu merakla bekleniyordu. İngiliz devlet kanalı BBC, henüz yayın tarihini net olarak açıklamasa da sonunda zorda olsa bölümlerin çekimleri bitti.

Sherlock'un 4. sezon çekimleri nihayet bitti!

Hali hazırda 5. sezon onayı bulunan dizinin 4. sezonu ise söylentilere göre Ocak 2017'de başlayacak ancak yine söylentilere göre dizinin oyuncularının yoğunluğundan dolayı yayın tarihi yine ertelenebilir. Henüz gelen en net açıklama çekimlerin bitmesi olsa da, bu açıklama dizinin hayranlarını heyecanlandırmayı başardı ve kısa sürede #Sherlock hastag'ı zirveye oturdu.

Bölümler ile alakalı elde tutulur bilgi olmasa da bu sezonun kötü karakterini usta oyuncu Toby Jones canlandıracak. Ancak asıl merak edilen soru, oyunculuğu ile adeta Moriarty karakterinin nasıl biri olduğunu bize hissettiren ünlü oyuncu Andrew Scott'un yeni sezonda olup olmayacağı.. Maalesef kanal yönetimi bu konu hakkında da net bilgi vermiyor ancak çekimlerden sızan bazı fotoğraflarda Andrew Scott gözüküyor..
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2016 13:40
her sezon zaten 3 bölümden oluşuyor ilk sezonu izleyip 5-6 bölüm izlemiş olman "inanılmaz" gerçekten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2016 13:53
İlk sezon beş altı bölüm izledim tırt idi sonraki sezonları izlemedim
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2016 12:15
İlk sezon beş altı bölüm izlemişsin ama ilk sezon 3 bölümden oluşuyor. Bence tırt olan dizi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock'un 4. sezon çekimleri nihayet bitti!
İlginizi Çekebilir