Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Silent Hill 2 Remake: Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Silent Hill 2 Remake için yeni hikaye fragmanı yayınlandı. Fragmanda Eddie ve Mary karakterlerine ilk kez yer verildi.

Silent Hill 2 Remake: Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Konami, Silent Hill 2 Remake için yeni bir hikaye fragmanı yayınladı. Fragman, 2001'de yayımlanan ve büyük beğeni toplayan E3 fragmanına oldukça benziyor. Senaryo, Silent Hill 2'nin son temalarından biri olan "Promise" eşliğinde sunuluyor.

Silent Hill 2 Remake'de Eddie ve Mary İlk Kez Göründü

Fragmanda en çok dikkat çeken detaylardan biri, daha önce sinematiklerde hiç görülmeyen iki önemli NPC karakteri olan Eddie ve Mary'nin Remake'deki ilk görünümleri oldu. Eddie'nin yüzü, Tweedle Dee/Tweedle Dum karakterlerine benzemekle birlikte, ters beyzbol şapkasıyla orijinaline oldukça sadık kalınmış. Bu detaylar, karakterin tüm doğru yönleriyle hissedilir derecede tuhaf olduğunu gösteriyor. Mary de kıyafeti ve saç modeli ile orijinal karakteri yakından yansıtıyor.


Fragmanda ayrıca daha fazla çatışma sahnesi görülüyor ve Silent Hill 2'nin yeni omuz üstü kamera perspektifi sayesinde oyunun kasvetli ortamlarına daha uzun bir bakış atıyoruz. Hapishane, otel, park ve Brookhaven hastanesi gibi ikonik mekanlar, orijinalleriyle neredeyse birebir şekilde yeniden yaratılmış gibi görünüyor.

Ekim 2022'de resmi olarak duyurulmadan önce oyun dünyasının en kötü saklanan sırlarından biri olan Silent Hill 2 Remake, 8 Ekim 2024'te Steam üzerinden PC'de ve PS5'te yayınlanacak.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

O
omrkcmn Çırak

elden ring kainatın gelmiş geçmiş en iyi oyunudur ona laf edemezsiniz ay bana bir şey olüyor :p popülizm yükleyin banaa

0 puan
MO
MK Okuru

Değildi, çocukluğunda oynadığından sana öyle geliyor. Aynısını bende hissetmiştim zamanında. Şimdi bi aç oyna derim ne demek istediğimi anlarsın :) Remake'i kaliteli olursa en iyisi ilk oyun olur, sonra bu yani ikinci oyun ki hikayesi en ağır ve muhteşemi bence 2.

0 puan
MO
MK Okuru

1 remake var zaten shattered memories, ps2 psp wii çıktı.

0 puan
MO
MK Okuru

bütün seriyi yapın abi room felan

0 puan
MO
MK Okuru

evet keşke DLC de yapılsa. dediğin gibi düzgün PR la oda olur inşallah.

0 puan
MO
MK Okuru

Aga 2 varken kim sallar 3-4 remake'i.. Çok sönük yapımlar onlar. 1 gelsin bu gelsin ve gerçeğine sadık kalsın, RE2 remake ya da 4 gibi yeterli. RE3 Remake gibi gelecekse bu bile gelmesin.

0 puan