Şimdi uzaya çıkıp ... evrenine gitmek vardı (MK Anket)

Murat Halilbeyoğlu 23.07.2012 - 11:04
MK Okuru'nun yolculuk haritası
Geçtiğimiz hafta yaptığımız MK Anketi'nin sonuçlarına bir göz atalım isterseniz. Sizlere geçtiğimiz hafta "Uzaya çıkıp .... evreninde yaşamak vardı şimdi" şeklinde boşluk doldurmalı bir soru sormuş ve 10 farklı kurgulanmış uzay evreni sunmuştuk. Sizler bu anketimize bir hafta boyunca cevaplarınızı yolladınız ve biz de bu haftanın sonunda MK Okuru'nun en çok hangi kurgusal uzay evreninde yaşamak istediğini öğrendik. Aslında sonuçlar şaşırtıcı da değil.

Anketin sonucuna baktığımızda ilk sırayı %42'lik bir oranla Star Wars alıyor. Belli ki Jedi'lar ve Sith'ler arasındaki bu mücadelede herkes bir taraf olma peşinde (ya da Hutt'lar gibi gri alanda kalmak).

Şimdi uzaya çıkıp ... evrenine gitmek vardı (MK Anket)
İkinci sırada ise %20'lik oy ile BioWare'in ünlü evreni Mass Effect mevcut. Eğer bu evren gerçek olsaydı yeni Shepard'lar bizleri bekliyor olabilirdi.

Benim de kesinlikle kişisel tarcihim olan ve listede yükseklerde yer alacağını düşündüğüm Otostopçunun Galaksi Rehberi'nde ki evren ise %16'lık oy dilimi ile üçüncü sırada yer almış durumda. Belki Shepard olmak epey zor ama herkes bir Arthur olabilir değil mi?

Dördüncü sırayı ise %12'lik oy ile hiç tekin olmayan Dead Space evreni alıyor. Ardından ise %3 ile Star Trek, %2 ile Alien ve Battlestar Galactica, %1 ile de Eve Online ve Homeworld evrenleri geliyor. Bu arada Freespace evreninin %0 çekmesi de ilginç.

Şimdi sizleri yeni bir anketimiz bekliyor.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şimdi uzaya çıkıp ... evrenine gitmek vardı (MK Anket)
İlginizi Çekebilir