Sims 4 bedava içerik güncellemesi ev dekorasyoncularını sevindirecek

Murathan Özlü 23.09.2021 - 17:12
Sims 4'ün yapımcısı Maxis, oyuna eklediği 2 yeni moda içeriğinin yanında Sims 4 bedava içerik güncellemesi ile ev tasarımına odaklı bir içerik de yayınladı.

Bu yılın Mayıs ayında oyuna eklenen The Sims 4 Dream Home Decerator güncellemesinin ardından Maxis Games, iki gün önce yayınladığı Sims 4 bedava içerik güncellemesi ile uzman Sims mimarlarının yüzünü güldürdü. Güney Kore temalı Incheon Arrivals ve Hindistan odaklı Fashion Street moda paketlerinin içerikleri  ise ücret karşılığında satılıyor.

Sims 4 bedava içerik güncellemesi ev dekarosyonuna odaklanıyor

Sims 4'e eklenen yeni bedava güncelleme ile ev dekorasyonu için 149 yeni eşya  ve bin 200 civarı yeni eşya varyasyonu oyunculara veriliyor. Ev dekorasyonu haricinde bahçe işleri, yeni bitkiler ile oyun içerisindeki pencere modellerinden 64'ü de güncellendi. Sims 4 içerisinde istediği evi inşa etmek isteyen oyuncuların uzun süredir beklediği güncellemede oyuna eklenen yeni eşyalardan bazıları şöyle:

-Salon Yemek Masası, büyük.

-Dev Duvar Aynası

-Üç Çerçeveli Maymuncuk

-Bonzai Ağacı (evet)

-Ahır Yatağı

-VAULT Modüler Mutfak Seti

Sims 4 bedava içerik güncellemesi ev dekorasyoncularını sevindirecek

Sims 4'e ücretli olarak eklenen Fashion Street ve Incheon Arrivals temalı karakter özelleştirmelerinin bazıları da "Sims Yaratma Ekranı" na eklendi.  İki yeni saç stili, erkek ve kadınlar için Mumbay temalı vücutlar ve Seul temalı kıyafetleri bunlardan bazıları.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sims 4 bedava içerik güncellemesi ev dekorasyoncularını sevindirecek
İlginizi Çekebilir