Sinking City'nin teknik demosu oldukça etkileyici

Ersin Kılıç 16.11.2017 - 10:31
Grafikleri ile dikkat çeken oyun için yeni bir video yayınlandı

The Sinking City için şehir oluşturma temalı yeni bir teknik demo yayınlandı. Oyun geçtiğimiz yılın Mart ayında duyurulmuş ve o zamandan bazı ufak haberler dışında sessizliğini korumuştu. Bu uzun sessizliğini bozan yapım ekibi beklediğimize değecek bir video ile karşımıza çıktı.

The Sinking City için teknik demo yayınlandı

Yayınlanan bu teknik demonun hemen başında oyunun grafiklerinin ne kadar iddialı olduğuna dair bir kısım gösteriliyor. Hemen sonrasında ise videonun da ana odak noktası olan şehir oluşturma teknik demosuna geçilmiş. Oyundaki şehrin yapılması için özel bir yazılım geliştiren yapım ekibi ana yolları oluşturduktan sonra şehrin nasıl otomatik bir şekilde oluşturulduğunu gözler önüne sermiş. tabi bunun için öncesinde yüzlerce farklı bina tasarımına da imza atılmış. Üstelik şehri oluşturduktan sonra dilediğiniz kısımda gerekli düzenlemeleri de yapabiliyorsunuz.

Oyun çıktıktan sonra bu yazılımı oyuncularla da paylaşacaklarını belirten yapım ekibi ayrıca bu sayede oyuncuların kendi görevlerini oluşturabileceği bir işleyişe de kavuşacaklarını dile getirmiş.

The Sinking City nasıl bir oyun

Öncelikle Lovecraft evreninde geçen ve Frogwares tarafından geliştirilen oyun Cthulhu mitolojisini içerecek. Tamamen açık dünya özelliklerine sahip olan oyunda araştırma dinamiklerinin de oldukça önemli bir yer teşkil edeceği belirtilmiş. 

Frogwares firması oyunla ilgili "Şimdiye kadar yaptığımız en büyük iş ve tamamen açık bir dünyada araştırmaya iten bu yapının bizim için oldukça doğru bir adım olduğunu düşünüyoruz. Lovecraft evreni ve Cthulhu mitolojisi oyuna olan inancımızı da arttırıyor." açıklamalarına yer vermiş. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2017 01:49
of off off... Gelsin gelsin.. Bakın neler yapıyorum gelsin..!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 23:08
Yaratıcı oyuncuların elinde inanılmaz sonuçlar çıkabilir heleki hikaye ve mekanik animasyon vs detaylı bir şekilde desteklenirse openworld efsane işler çıkacağını düşünüyorm uçuk gelebilir ama öyle ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 15:28
İsme bak :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 12:27
Oyun yine fps mi yoksa 3rd mi bilen varmı ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sinking City'nin teknik demosu oldukça etkileyici
İlginizi Çekebilir