Skrillex, Kingdom Hearts 3 hakkında yeni söylemde bulundu

Furkan Güler 1.02.2019 - 10:32
Üçüncü oyunun müzikleri nasıl?

Kısa sürede dünya çapında büyüyen ve adından söz ettiren Skrillex, bugünlerde müzik piyasasında büyük sanatçılara bile yön verecek potansiyeli elinde bulunduruyor. Yeni nesil gençlerin yakından takip ettiği DJ, Kingdom Hearts 3'ün müziklerinde de çalıştı. Square Enix ve Disney ile anlaşma yapan Skrillex, Kingdom Hearts 3'e müzik yapmanın rüya gibi olduğunu belirtti.

Skrillex, Kindom Hearts 3 konusunda mutlu

Utada Hikaru ile birlikte şarkı yapan Skrillex, şarkıyı basit ve temiz olarak nitelendirdi. Ayrıca "Kulağa çılgın geliyor biliyorum ama her zaman 'Bir gün Kingdom Hearts için müzik yapacağım' diyordum." açıklamasını yaptı.

Diğer bir yandan Skrillex'in direkt olarak oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura tarafından istenmediğini belirtelim. Söylenenlere göre Nomura, ilk olarak Utada Hikaru'yu müzik yapması için istemiş. Sonrasındaysa Hikaru'nun, oyuna müzik yapması için Skrillex'i istediği söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkan Kingdom Hearts 3, grafik kalitesi ve oynanış mekanikleri sayesinde oyuncuları cezbedebiliyor. Hikaye anlamında karışık olan seri, ülkemizde pek popüler olmasa da dünya genelinde oldukça popüler durumda. Bakalım serinin bir sonraki oyunu ne zaman

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 2.02.2019 15:29
Müzik kısmı önemli aga oyunlarda bu oyundada başarıyı sağlamışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skrillex, Kingdom Hearts 3 hakkında açıklama yaptı
İlginizi Çekebilir