Skull & Bones oynanış fragmanı ve çıkış tarihi

Alparslan Gürlek 7.07.2022 - 21:15
Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Skull & Bones oynanış görüntüleri nihayet bu akşam yapılan bir sunum ile oyuncuların karşısına çıktı.

Açık dünyada korsan olarak oynayacağımız Skull & Bones oynanış fragmanı bugün Ubisoft'un özel bir etkinliği ile gösterildi. Hayranların merakla beklediği yapım uzun zamandır sessizliğe görünmüştü ve hakkında son zamanlarda birçok haber ortaya çıkıyordu. Şimdi ise kendisiyle karşı karşıyayız!

Karşınızda Skull & Bones oynanış fragmanı

Yapılan etkinlikte Skull & Bones oyununa dair hem sinematik hem de oynanış görüntülerine yer verildi. Açık dünyada geçen ve detaylı olarak korsan temasını ele alan yapım için yayınlanan sinematik fragmanı hemen alt taraftan seyredebilirsiniz. Bununla birlikte oyunun detaylarına dair geliştiricilerin açıklamaları da oldu, açıkçası heyecan verici göründüğünü söyleyebiliriz.

Tek oyunculu da oynanabilecek Skull & Bones aynı zamanda çok oyunculu olarak karşımıza çıkacak. Hint Okyanusu'nda aksiyon dolu görüntüler içeren sinematik fragman, oyunun ele alacağı temanın nasıl işlendiğini de gözler önüne seriyor. Oyun aynı zamanda PvP olarak da oynanabilecek. Bu tür birçok bağımsız oyun görmüştük, şimdi sırada Ubisoft'un AAA oyununa geldi. Ayrıca yayınlanan oynanış görüntüleri de hemen aşağıda!

Sainte-Anne adındaki gemi kazasından kurtulan bir korsanı canlandırıyoruz. Hayatta kalma mekaniklerinin de bulunduğu yapım grafiksel anlamda çok güzel gözüküyor. Okyanusun tuzlu kokusunu burnunuzda duymuş olmanız çok mümkün. Mürettebatın morali, geminizin durumu gibi bazı parametreleri de takip etmeniz gerekecek. Aynı zamanda geminiz batarsa, en yakın kampta yeniden doğarak ilerlemenizi kaybedeceksiniz, bu yüzden bu parametreleri takip etmeniz önemli.

Bir korsan olarak namınızın yürümesi de gerekecek, bunu da oyun içinde kontratlar alarak sağlayacaksınız. Keşifler, hazine avları gibi özel kontratlar içerecek yapım, saygınlığınızı korumanız gerektiğini tavsiye ediyor. Aynı zamanda hayvan derileri ve et için avcılık da yapabileceksiniz. Yine buna ek olarak oyun içerisinde üretim sistemi de barındırıyor. Silahlar, zırhlar ve gelişmiş gemileri bu sayede edineceksiniz. Gemilerin de yine kendi içerisinde sınıfları olacak ve bu sınıfların avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunacak. Geminizdeki silahlar da yine bazı güçlü ve zayıf yönlere sahip olacak. Oyun, kendi oyun tarzınızda ilerlemenize müsaade edecek.

Tüccar gemilerini soyabildiğiniz gibi bu sırada diğer korsanlar ya da diğer oyuncular da buna dahil olabilecek. Bu da PvP yönünün daha çok ganimeti götürmek üzerine ilerleyeceğini işaret ediyor.

Skull & Bones oynanış fragmanı yayınlandı

Bununla birlikte karakterinizin görünümü gibi bazı özellikleri de kendiniz ayarlayabileceksiniz. Tabi siz bu detaylara boğulmuşken okyanus size farklı sürprizler hazırlayacak. Çeşitli hava şartlarına maruz kalıp zorlu zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz gibi bütün bunları tek başınıza da yapabileceksiniz. Sadece gemilere değil, kalelere de saldırıp ele geçirebileceksiniz.

Bunlara ek olarak okyanusta rastgele gelişen olayların arasında da kalabilirsiniz. Ubisoft "Skull & Bones tek bir yoldan oynanabilecek bir oyun değil, dünyasında kendi hikayenizi yazın!" diyor. Açıkçası Skull & Bones oynanış fragmanı beklenenin çok daha ötesinde çıktı diyebiliriz. Yıllardır sessizliğe bürünen oyun, şimdi bütün üryanlığıyla karşınızda.

Etkinliğin tamamını da aşağıdan seyredebilirsiniz.

Skull & Bones çıkış tarihi duyuruldu

Etkinlikte oynanışla birlikte Skull & Bones çıkış tarihi de belli oldu. Oyun, daha önce sızdırıldığı gibi 8 Kasım 2022 tarihinde konsollarda PlayStation 5, Xbox Series X / S ve PC'de ise Stadia, Luna, Epic Games Store ve Ubisoft Connect üzerinde yayınlanacak.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 10.07.2022 19:18
Ubisoft yine “formunda”
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2022 14:27
boşuna zaman harcıyorlar. çıktığı gibi unutulur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 21:19
leş gibi gözüküyür gerçekten, seneler önceki oyun grafikleri bile daha güzeldi, bildiğin çocuk oyunu grafikleri var,biri şaka desin lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 17:51
Vay türkçe dublaj fragman yayınlanmış türkçe gelirse 3 taksitle alırım hemen gelmezse seneye alırım artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 15:32
valla far cry'lar ve son wacth dogs bendeki tüm ubisoft heyecanını bitirdi.
bundan da kötü oyun hissiyatı alıyorum.

bir güzel oyun yapıp iki kötü oyun yapıyolar adamlar. nasıl bi sistematiktir...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skull & Bones oynanış fragmanı ve çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir