Sky Maze 3D'yi hatırladınız mı?

Merlinin Kazanı 12.02.2013 - 14:45
Bir Türk oyunu küllerinden doğsun
Şimdi karşınıza başka bir Türk oyunu ile daha çıkıyoruz.

Hakan Eryargı'nın yaptığı 3B Android aslında yeni sayılmaz, 2 yıl önce Google Play'e katılmış ancak tanıtımı çok büyük olmadığı için kıyıda köşede kalmış. Belki ismini duymuşsunuzdur belki de duymamışsınızdır ancak oyunun adı Sky Maze 3D.

ODTÜ endüstri mühendisliğinden mezun olan Hakan Eryargı mesleğini yapmayıp hep yazılımla ilgilenmiş. Türkiye'nin ilk gerçek 3B sohbet sitesi aptalkarga.com'u yapan da kendisiymiş. Lakin o da pek adı duyulmamış, kenarda köşede kalmış bir proje olmuş maalesef. Öte yadnan kendisinin, açık kaynak kodlu 3B animasyon kütüphanesi bile bulunuyor. (https://aptalkarga.com/bones/)

Sky Maze 3D'yi hatırladınız mı?
Bizler Merlin'in Kazanı ekibi olarak Türk oyun yapımcılarına her zaman destek göstermek amacında olduğumuzu zaten biliyorsunuz, dolayısı ile Hakan'ın oyunu Sky Maze 3D'yi de tanıtmak boynumuzun borcudur.

Sky Maze 3D, bir top kontrol oyunu. Amaç, çeşitli engelleri geçip topu çıkış noktasına ulaştırmak. Grafikleri, müziği, görsel ve ses efektleri aynı klasmandaki oyunlara göre oldukça güzel.

Sky Maze 3D'yi hatırladınız mı?
Oyunda 12'si ücretsiz toplam 50 level var.

En az Android 2.1 versiyonu ve multi-touch destekleyen bir cihaz gerekiyor. Modern telefon ve tabletlerde hiç takılmadan yumuşak bir
biçimde çalışıyor.

Oyun ayrıca, cihaza bluetooth ile bağlanan Zeemote kumanda aygıtını da destekliyor. Aşağıdaki video, Zeomote ekibi tarafından çekilmiş.



Türkiye'den ücretli oyun satılamadığı için Google play'de sadece ücretsiz versiyonu var. Onu da
https://play.google.com/store/apps/details?id=raft.jumpy.android.market_lite&hl=en adresinden indirebilirsiniz.

Ücretli full versiyonu Amazon app store'da bulunuyor. Bu versiyonu ise
https://www.amazon.com/raft-Sky-Maze-3D/dp/B006YV077U indirebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 03:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sky Maze 3D'yi hatırladınız mı?
İlginizi Çekebilir