Skyrim multiplayer modu yakında yayınlanacak

Alparslan Gürlek 2.07.2022 - 10:29
Skyrim multiplayer modu sayesinde arkadaşlarınızla birlikte The Elder Scrolls V: Skyrim oynayabileceksiniz. Modun 25 kişilik stres testi görüntüleri yayınlandı.

Skyrim multiplayer çalışmaları sürüyor. Daha önce yayınlanan Skyrim Together modunun halefi olacak Skyrim Together Reborn modu geliştiriliyor. Arkadaşlarınızla coop olarak The Elder Scrolls V oynamak istiyorsanız bu mod mutlaka yüklemeniz gereken bir mod olacak.

Skyrim multiplayer modu oldukça iyi gözüküyor

Baştan belirtelim, henüz geliştirme aşamasında olan bu modu yüklemek ne yazık ki şimdilik mümkün değil. Ancak Skyrim Together Reborn adındaki modun bazı detaylarını biliyoruz. Geliştirici ekibin de verdiği detaylar oldukça ilgi çekici. Oyunun eski kodları oldukça karmaşık olduğu için geliştirici ekip, Skyrim multiplayer modu için sıfırdan kodlamaya başlamış. Bu da aslında daha önce yayınladıkları moddan çok çok daha iyi olacağı anlamına geliyor.

Skyrim multiplayer modu yakında yayınlanacak

Geliştirici ekibin bildirdiği üzere:

"Skyrim Together Reborn 1.0, ilerdeki genişlemeler için bir temel niteliğinde olacak. Mevcut geliştirme takımı çok çalışsa da, ne yazık ki aynı çalışma hızını koruyamıyorlar. İşte bu yüzden mod açık kaynak oldu. Umuyoruz ki yeni geliştiriciler modu daha yükseklere taşımak için bize yardım etmeye gelecektir. Hava durumu senkronizasyonu, bug ve crash onarımları, görevleri pürüssüzleştirmek ve API kodlamak gibi yapılması gereken bir yığın iş var."

Doğal olarak modun henüz geliştirme aşamasında ve yayınlanmış bir indirme linki yok. Yine de neler olup bittiğini anlamak için 25 oyuncunun aynı oturumda girip Skyrim multiplayer oynadığı görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz. Modun The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ile uyumlu olduğunu da belirtelim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 13:24
Normal skyrime de uyarlarlar umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 21:21
Hep bir hayalimiz vardı.İşte o gerçek olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 19:03
yıllardır bekliyorum bu modu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 11:54
Özel server kurup 2-3 arkadaş oynaya bilirsek güzel olur.
Yok be efsane olur :):):)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim multiplayer modu yakında yayınlanacak
İlginizi Çekebilir