Snapdragon GameCommand Anroid Pazarında CES 2012’de tanıtılıyor

Merlinin Kazanı 9.01.2012 - 09:58
UFC Boksörü Alistair Overreem, The Reem Snapdragon cihazları için geliştirilen son oyunu tanıtmak için Qualcomm standında yer alacak.
Qualcomm Innovation Center Inc, Snapdragon GameCommand uygulamasını Android pazarına 10 Ocak 2012, Tüketici Elektroniği Fuarı’nın (CES) açılış gününde tanıtmayı düşündüğünü San Diego’da duyurdu. Snapdragon GameCommand temel olarak, mobil kullanıcılara en son çıkan Snapdragon tarafından geliştirilen, öne çıkarılan ve özel oyunları kolayca keşfetme, kurma ve erişme yolları sunuyor. Bunun yanı sıra en iyi oyun haberleri sitelerinden ipuçları sağlayarak müşterilerinin bu konudaki bilgilerini güncel tutuyor.

Snapdragon GameCommand Anroid Pazarında CES 2012’de tanıtılıyor
Snapdragon GameCommand, kullanıcılarına 100’den fazla Snapdragon GamePack özellikli oyunu çok sayıda telefon ve tablet üzerinden kolayca erişim ve oynama fırsatı sunacak. Snapdragon GamePack pek çok oyun başlığını özellikle de Android destekli Snapdrogan cihazlarından kısıtlı süre erişilebilen Khaeon Gamestudio’ya ait “Fight Game Heroes”i de kapsıyor. Gerçek karma dövüş sanatlarının boksörlerinin kafa kafaya dövüşlerinin ön plana çıktığı “Fight Game Heroes” çoklu dövüş şampiyonluklarını ve UFC boksörü Alistair Overreem, “The Reem”i içeriğinde bulunduruyor. CES ziyaretçileri 120 kg olan 1.96 metrelik Alistair Overreem ile şahsen tanışma ve “Fight Game Heroes”un canlı rauntlarında Qualcomm uzmanlarıyla yapacağı dövüşü LVCC Güney salonunda üst katta bulunan 30313 numaralı Qualcomm standında izleme fırsatına sahip olacak.

Eyelead Software’e ait “Bunny Maze 3D” ve Southend Interactive’e ait “Desert Winds” gibi oyunların da dâhil olduğu diğer seçkin oyunlar, Snapdragon GameCommand ile kullanıcılara açık. “Bunny Maze 3D”de oyuncular maceraperest tavşanın büyülü bir dünyadaki keyifli yolculuğunda çalınan havuçlarını geri almasına yardımcı oluyor. “Desert Winds” mini oyunundaki oyuncular ise Prenses Amira karakterinin halkını kurtarmak için çöldeki dehşet saçan yaratıklarla olan mücadelesine eşlik ediyor.

Snapdragon GameCommand Anroid Pazarında CES 2012’de tanıtılıyor
Qualcomm’un Gelişmiş Oyun Müdürü Dave Durnil “Yoğun bir tempoyla çoğalan mobil oyunları arasında, Snapdragon GameCommand gibi uygulamalar, Snapdragon tarafından en iyi şekilde geliştirilen oyunları keşfetmeyi ve erişmeyi kolaylaştırıyor” diyor ve ekliyor, “Figth Game Heroes ve The Reem gibi seçkin ve umut vaat eden oyunlarla Snapdragon mobil oyunları piyasayı kızıştırmaya başladı.”
Snapdragon GameCommand’in Kuzey Amerika’da lansman sırasında ve diğer pazarlarda ise ileriki bir tarihte hazır olması bekleniyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Snapdragon GameCommand Anroid Pazarında CES 2012’de tanıtılıyor
İlginizi Çekebilir