Soma ve Amnesia'nın yapımcısından yeni oyun geliyor

Ahmet Özçilingir 9.01.2020 - 10:26
Frictional Games'in yeni korku oyunu yolda

Soma, Amnesia ve Penumbra serisinin yaratıcısı Frictional Games'ten yeni bir korku gerilim oyunu geliyor. Korku türüne getirdiği yeni bakış açısıyla pek çok oyuna ilham olan Frictional Games'in yeni oyunu hakkında elimizde çok fazla bilgi yok.

Soma ve Amnesia'nın yapımcısından yeni oyun geliyor

Geliştirici ekip NextFrictional Game adlı yeni bir site açarak yeni oyunlarını burada tanıtmaya başladı. Ancak bu sitede şu an sadece küçük bir görsel belirmiş durumda. Sitede yayınlanan hareketli görsel zamanla açılıyor. Bakalım ortaya nasıl bir görüntü çıkacak ve gerilim türünde başarılı oyunlar geliştiren Frictional Games'in yeni oyunu ne olacak?

Frictional Games 2007 yılında yayınlanan Penumbra: Overture ile oyun dünyasına giriş yapmıştı. Korku gerilim, araştırma türündeki oyun, korku türüne yeni bir bakış açısı getirmişti. Birinci şahıs bakış açısıyla oynana oyunda yer alan yeni dinamikler oyunun kısa süre içinde popüler olmasını sağladı. Firma daha sonra Penumbra: Black Plague, Penumbra: Requiem ile seriye devam etti. Daha sonra 2010 yılında yayınlanan Amnesie: The Dark Descent ve 2015 yılında yayınlanan Soma oyunları firmaya önemli kazanç getirdi. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2020 20:19
Bu oyun görseline bakacak olursak Penumbra'nın devamı olacak gibi gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Soma ve Amnesia'nın yapımcısından yeni oyun geliyor
İlginizi Çekebilir