Soma ve Custume Quest, Epic Store'da ücretsiz oldu

Furkan Güler 1.11.2019 - 10:33
Bu hafta Halloween temalı oldu.

Her hafta ücretsiz oyun vermeyi kendine alışkanlık edinen Epic Store, bu hafta şahane iki oyun ile oyuncuların karşısına çıktı. Oyun dünyasının usta isimlerinden Tim Schafer'ın kurduğu bağımsız stüdyonun geliştirdiği Costume Quest'i ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Diğer bir yandan son dönemlerin başarılı korku oyunlarından Soma da ücretsiz olarak verilecek. Hikayesi ile oyuncuları etkileyen SOMA, özellikle sonuyla oyuncuların aklından silinmeyecek anlar yaşatmıştı.

Soma ve Custume Quest, Epic Store'da ücretsiz oldu

Diğer bir yandan Steam'e büyük bir rakip olan Epic Store, ücretsiz oyunları sayesinde etrafında oldukça büyük bir kitle toplamayı başardı. Bir sonraki hafta ise Nuclear Throne ve Ruiner, Epic Store'da ücretsiz olacak.

Costume Quest

Costume Quest, Tim Schafer'in Double Fine Productions'dan bir Cadılar Bayramı macerasıdır. Bu büyüleyici rol yapma oyununda, kahramanınızı seçin ve Double Fine mizahı ve hikayesiyle dolu üç güzel ortamda şeker mi şaka mı oyununu oynayın.

SOMA

Radyo öldü, yemekler tükeniyor ve makineler kendilerinin insan olduğunu düşünmeye başladı. Su altı tesisi PATHOS-II tahammül edilemez bir yalıtıma maruz kaldı ve zor kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Ne mantıklı? Savaşacak ne kaldı?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
zangief_34
zangief_34 1.11.2019 15:51
Soma, birinci sınıf atmosfer,kurgu, senaryo. Kaçmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 1.11.2019 10:34
Soma çok güzel bir oyundur. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. Senaryo mükemmel!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Soma ve Custume Quest, Epic Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir