Playstore'da dikkat çeken oyun Frostpunk'a indirim geldi

Ersin Kılıç 20.06.2018 - 14:33
Yeni güncelleme ile birlikte oyun indirime de girdi

Ülkemizde oyun tarafında faliyet gösteren en önemli dijital oyun satış kanallarından biri olan Playstore, oyun kütüphanesini genişletmeye ve yeni oyunlar dışında büyük indirimlerle de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu bağlamda son dönemin en farklı ve ilgi çekici oyunlarından biri olan Frostpunk'a da büyük bir indirim geldi.

Frostpunk'a Playstore'da indirim geldi

Kıyamet sonrası bir senaryoya sahip olan ve halkın psikolojik durumunu da baskı altında tutmaya çalıştığımız Frostpunk, Playstore'da 22 Haziran tarihine kadar 41 TL gibi bir fiyat ile satılacak. Oyunun Survivor güncellemesinin gelmesi şerefine yapılan bu indirim sayfasına, yani oyunun Playstore sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İndirim tarafında ayrıca Alien Rage: Unlimited oyunu da 27 Haziran tarihine kadar 24 TL'ye düşürülmüş durumda. Bu oyunun indirim sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu indirimler dışında Playstore kütüphanesine yeni oyunlar da eklenmiş durumda. Frostpunk dışında bir dönemin klasiklerinden olan, yeni versiyonu ile karşımıza çıkan ve Shaquille O'Neal'ı kontrol ettiğimiz Shaq Fu: A Legend Reborn ve Wreckfest oyunları da sisteme eklenmiş durumda. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 22:49
7 tl indirime girmiş bende %50 sandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son dönemin dikkat çeken oyunu Frostpunk'a indirim geldi
İlginizi Çekebilir